Min studentbal 2007

Allmänt | 2007-06-06 | 17:37:01 Kommentera här! » 5 st

I onsdags (den 30 maj) var det en bal, som jag, Dennis, Camilla, Martin och Evelina gick tillsammans på. Dennis var min kavaljer, han var snäll som ställde upp som min kavaljer, ett stort tack till honom. :)

Hur början av kvällen gick. Jo, vi väntade på taxi, som skulle ha kommit halv sju. Men nej, så man fick ringa taxibolaget och frågade efter den. Det visade sig att de inte hade nån beställning. Va fn, jag hade ju bokat en taxi åt oss dagen innan. Men de skickade ialla fall en taxi, då var det löst.
När vi kom till Stora Hotellet på stan, där balen skulle äga rum. Då såg vi mycket folk, oj oj, tänkte vi.. Många var finklädda och de andra som kom dit fotograferade. Lite som den röda mattan kanske? :P haha

Vi fick välkomstdrink först, sen åt vi trerättersmiddag i en sal. God mat.. Killarna fick dra stolarna åt sina damer, man kände sig som en prinsessa :). Efter middagen gick vi ner, där det fanns ett dansgolv. Det var litet, man blev nog lite besviken. Man hade föreställt sig ett annat. men men. Jag fick dansa litee med Dennis, nån riktig dans som vals eller så? Nähä, vi var dåliga på det haha :P vi körde ändå på och dansade vår stil. Coolt..

Under tiden fotograferades vi oss, vilket är självklart. Inte tänker vi glömma bort kvällen. Balen sker nog bara en gång i livet. Men det kan man ju inte säga om Dennis, haha. En riktig veteran..
Jag är nöjd med kvällen, det var kul att vara extra finklädd en kväll.

Här får ni njuta och titta på några bilder från balen


                           






      

Kommentarer
Skrivet av: Camilla

Härligt, härligt!!! Att du äntligen uppdaterat din blogg ;) Jag tog de bilder jag var med på, hoppas det var ok! Kramar!

2007-06-07 @ 15:37:40
Länk: http://femina.blogg.se
Skrivet av: Emelie

Vad söt du är!! ;) äntligen tänk nu är studenten över!! Helt annat liv nu!! ;) Och plus fina bilder på er allihopa och finklädda som prinsessor å prinsar har ;)

2007-06-09 @ 14:04:19
Länk: http://nogg.se/travbruden
Skrivet av: Sarah

grattis till studenten! du var fint på balen.
lycka till blogg.

2007-06-13 @ 10:41:11
Skrivet av: Gyldenkål

hej hej! Visste inte ens att du har en blogg! Men ja välkommen till bloggvärlden. Får väl kika in då och då så jag hänga med i vad som händer i ditt liv efter studenten haha... Och ni var PIII fin till balen! Kramar!

2007-07-19 @ 19:39:45
Länk: http://nogg.se/gyldenkal
Skrivet av: mallan

Hej!
hittade dig nånstans på cybervärlden!
Var vid storahotellet och letade efter dig men hittade dig inte. Nu kan jag få se på bilderna, ni alla var så vackra! Jag är jätteimpad av din klänning, den följer din kurvor så perfekt!
Och försökte också leta efter dig på din student, tyvärr fick du inte din blomma från mig men men - grattis i efterskott! :)
(Ni var så helcoola i er bil, väldigt modigt och coolt!)
kramar Malin, din gamla ES-kamrat

2007-08-14 @ 16:59:52
Länk: http://mallansson.blogg.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se