Hela dagen...

Allmänt | 2008-02-21 | 00:24:59 Kommentera här! » 4 st

Idag har jag varit på stan sen före kl 12, tillsammans med en kompis Sarah. Vi gick på stan och shoppade lite kläder.. Sen åt vi lunch på Bara Vara. Deras milkshake är min favorit! Det finns olika smaker att välja på, mums.... Därefter kollade vi runt litegrann. Sen var det dags att vinka hejdå till varandra, ja just det krama får man inte glömma. Sen smsade jag en annan kompis Emelie, som jag bestämt tidigare med, att träffas när jag väl var klar. Medan jag väntade hann jag bl.a omlåna en bok.. Försenad! = avgift... Opps.. Men äsch det väntade jag mig ända. Ja, en deo fick jag inte glömma att köpa så gick till en mataffär nere i krämaren. Visste att de brukar ha min favoritdeo, Palmolive (röd). Sen uppe igen... Strosade runt, in och ut från affärerna.. En liten puff i armen, vaa... Vände mig om, där fick jag se en gammal lärare på högstadiet. Maria!.. Det var roligt att se henne, vi småpratade om vad jag gör nuförtiden och sånt där. Sen rusade hon iväg. Minns att hon älskar lila och klär sig gärna i lila.. Heheh

Sen efter en stund, träffade jag Emelie. Kollade lite runt.. Köpte en film till min (ja, inte min, utan mammas killes) gammal kamera.
Vill fotografera utomhus, naturen... Gillar svartvita bilder, så det ska bli det. Får dra ut i naturen, gärna där det finns vatten (fors, älv eller nåt liknande) snart =) det har dröjt tillräckligt för länge nu med det. Har film nu så äntligen.. *blink* snurr... *blink*.... :)

Vi fikade i Java.. Sen åkte vi hem till mig och kollade på en serie, "Men in trees".  Sen fikade vi med hemgjorda minipiroger, som mammas kille gjort, och smörgås + te o juice.. Gött...

 Här är en bild på oss två goa tjejer, jag och emelie.

Nu ska jag lägga mig.. trött men skönt. Känns som om att jag kan sova gott efter idag.

Natti natti på er

Kommentarer
Skrivet av: Emelie

det var kul igår. hehe, bilden på oss två? var var vi då?? kommer inte ihåg..

2008-02-21 @ 14:37:38
Länk: http://emeliesamuelsson.blogg.se
Skrivet av: Camilla

Kul att du hunnit med många människor på en och samma dag! Känner igen bilden på er.. Från Jensen Böfhus :)

2008-02-21 @ 15:27:09
Länk: http://femina.blogg.se
Skrivet av: Camilla

Jo det är bra med mig. Jobbar på som vanligt, fast det är sportlov nu.. Så det är ganska lugnt på jobbet. Nästa vecka är det full fart igen. Jaa.. Råttatouille får vi kolla på någon dag när vi fått tillbaka dvd:n.. :)

2008-02-21 @ 20:16:01
Länk: http://femina.blogg.se
Skrivet av: Sarah

Vilken mysig dag! Det där med att din gamla lärare gillar lila, hon kommer nog att gilla din blogg ;) Det är bra med mig men jag fattar fortfarande inte att hemtentan är över, och jag måste börja njuta av livet nu ;) Hur går det för dig för nutiden?

2008-02-23 @ 09:34:53
Länk: http://q86.blogg.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se