Livet

Allmänt | 2008-07-16 | 23:30:47 Kommentera här! » 1 st

Nu verkar det börja hända saker här i mitt liv.. Men jag ska/vill "hyff" (betyder = för säkerhetens skull) vänta och se när man fått det helt bekräftat "svart och vitt på pappret". Jag fortsätter ändå att hoppas, fast även om det verkar gå åt det hållet jag vill =). Tänk jätteglad man skulle bli då.. YES

Jaa, jag tänker inte berätta något mer om det här förrän, som sagt, man fått det helt bekräftat på att man får som man vill, då kommer jag helt klart berätta den glädjande nyheten här =)

Jag har börjat fundera ut en del saker, hur man vill ha det så och si, hur det skulle vara.. Funderingar/tankar snurrar runt lite då o då i huvudet, men samtidigt tar jag det lugnt med det då jag inte helt 100 procent säkert vet om jag får som jag vill.. Väl "svart och vitt på pappret" lär det ta fart i huvudet haha, och kroppen det med :P (är dock litelite orolig för att tänk om jag inte får som jag vill.. litee orokänslan i magen som gnager.. Vill vill veta nuuu så att jag inte behöver oroa mig och vara trygg då, även om det finns vissa saker nu, som visar att det blir nog som jag vill).

Låt mig få som jag vill tack!! (Vem det där än är riktat till..)

Önskar er alla god natt

Kommentarer
Skrivet av: Emelie

kul!! ;) livet börjar åxå lite nytt med mig det med..arbetet ;) än vad du minst anar det ;)

2008-07-17 @ 17:15:24
Länk: http://emifia.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se