Livet....

Allmänt | 2011-07-01 | 18:20:38 Kommentera här! » 0 st

Nu är jag tillbaka efter en lång tid. Det har hänt så mycket i mitt liv på sistone.

År 2010 - 2011
1. Slutade mitt jobb, drygt två år hade gått.
2. Flyttade till Stockholm, till min kärlek. Ett nytt kapitel i livet.
3. Fick ett vikr.jobb.
4. Den största sorgen skedde. Min högst älskade morfar gick bort efter en tids sjukdom.
5. Begravningen.
6. Fick reda på att två av mina närmaste vänner är gravida. Känner glädje med dem. Önskar dem all lycka!!
7. Jag kom in på en utbildning, något som jag önskat en längre tid nu. Glädjen finns, men samtidigt tänker jag så mycket på saker och ting..

Det återstår nu att se vad som väntar i framtiden. Men just nu vet jag två saker. Mina vänner ska föda på hösten, så det ska bli spännande. Jag börjar skolan också då, så det ska bli intresserant att se hur det går med utbildningen, klasskamraterna och allt sånt där. Ser i alla fall fram emot dessa händelserna.


Men. Flera gånger har jag legat och drömt och tänkt på tiden. Livet. Beslut efter beslut. När jag började jobba år 2008 och slutade år 2010. Eftersom jag var tvungen att sluta, var det dags att flytta till Stockholm, dels för kärlekens skull, men också för framtidens skull. Här finns ju jobb och utbildningar. Här finns det den här åtråvärda utbildningen, som jag äntligen lyckats med att komma in på.

Men när jag tänker på morfar, så tänker jag på den all tiden jag fick tillsammans med honom och hur jag hanterat sjukdomen och sorgen. På den tiden jag förlorat, som jag kunde ha haft om jag fortfarande bott i Örebro.
Jag vet att jag åkt mycket till Örebro under den tiden, men..
Nåja, det var nog ändå menat att jag skulle flytta till Stockholm, det blev trots allt bra. Kom ju in på utbildningen nu, vilket var mitt mål. Vet att morfar ler i himmlen, åt att jag kommit in. Han skulle glädja sig med mig. Laga favoriträtten plov och skåla över matbordet tillsammans med mig och alla andra runt. Det saknar jag..Ja, alla tankar surrar runt i huvudet omkring livet och nästa kapitel, som innebär utbildning. Jag hoppas bara att det blir bra. Ett bättre år 2011 i fortsättningen. Med utbildningen, sociala biten här i Sthlm, vännerna och familjen. Självklart räknas min sambo dit :).   
Livet helt enkelt
.


Njut av sommaren! Den går fort, det är ju redan juli nu.
Ha det så bra än så länge


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se