Gröna lund..

Allmänt | 2007-08-27 | 15:20:54 Kommentera här! » 4 st

Nu skärper jag mig och skriver om en resa jag och Sarah gjorde.

Den 14 augusti åkte jag och Sarah till Stockholm, Gröna lund. För första gång i mitt liv haha..
Vi åkte med buss dit på morgonen, väl framme var det raka vägen till en kina restaurang. Gott mat där, det fanns två olika buffeer att välja på eller ta båda. Den ena var typ wok med fläsk osv.. Den andra var sushibuffe, tog båda.. Åt många sushi :P, man ska ju passa på.. Gott det var!

   
                             Mums :) (Försökte göra ett "H"-tecken, misslyckat ser jag :P)


Dags för   halleluja

Vi hann med att åka med det mesta som fanns där. Kul det var, som sagt var jag där för första gången. Vet, vet.. det hade bara inte blivit av med Gröna Lund. Men nu är ialla fall en sak till på listan avklarat :P. Kan tänka mig att åka dit igen nån gång, vore skoj.. 

På kvällen åkte vi tillbaka, den här gången med tåg. Orkade inte prata så mycket, läste en bok.. Alltid en bok med på resor, ett måste :)

Tack Sarah,  för resan! Det var som sagt kul.


Mina läsare, om det finns några :), har ni varit på Gröna Lund? I så fall när?

Hej svejs

Igår

Allmänt | 2007-08-12 | 16:04:09 Kommentera här! » 3 st

Skulle hälsa på en kompis, Sarah. Valde en kjol och linne att ha på mig, eftersom det verkade varmt. Vilket stämde, varmare än jag trott. Så tog en promenad till henne, skönt det var.
Hemma hos henne, snackade vi och åt glass. Snackade om olika saker.. Sen fick jag en överraskning. Sarah bjuder mig på en resa till Stockholm, Gröna Lund tillsammans med henne. En studentpresent. Vad snällt av henne, överraskad jag blev. :) Vi ska resa dit snart.. Tack Sarah! Det ska bli kul att åka dit med henne, speciellt då jag aldrig har varit på Gröna Lund.
Tiden gick fort medan vi snackade. Tittade till slut på klockan och kände mig hungrig.. Ja, lika bra att dra hem och fixa mat.

Sagt och gjort. Fixade mat kanske vid kl tio, så sent brukar jag inte laga mat. Engångsgrej får vi hoppas ;)
Sen kollade jag på en av filmer jag lånat av Sarah. "Aquamarine". En gullig film, som handlar om två bästa kompisar, en av dem ska flytta till andra sidan av jorden. De önskar sig en mirakel att flytten inte ska bli av, men vad händer.. En sjöjungfru dyker upp och ber om deras hjälp med att hitta kärleken åt henne. Om de hjälper henne, så ska hon uppfylla deras önskan...

Ha en skön söndag ni allihopa! Kram

Minigolf

Allmänt | 2007-08-05 | 10:23:39 Kommentera här! » 2 st

Igår var jag och spelade minigolf med några kompisar, Dennis, Emelie och Jocke. Första gången spelades det minigolf med dem, var skoj. Även om jag förlorade, var på sista platsen, uhh haha. Man får väl helt enkelt träna upp sig då :P Jag kan tänka mig att gå dit o spela minigolf igen..

Efteråt gick vi på stan och köpte glass från en liten (gul) glasskiosk, som brukar finnas på nåt torg på sommaren. God glass. Bara jag som köpte glass, mums..
Tack Dennis, Emelie och Jocke för igår! Det var kul att träffa och spela med er. :)

Vi åkte sen till willys och handlade lite mat. Jag själv behövde det eftersom jag är ensam hemma nu, familjen är i Italien på semester nu, i ca två veckor. Så skönt det är att vara själv hemma :)

Väl hemma kollade jag på en film på tv. Kändes skönt att ha gjort nåt ute och sen bara slappa.

Idag vet jag inte vad som ska hända.. Kanske kolla på nån film, hmm... Haha jag är sån filmfreak :P älskar filmer..
Kanske har ni nåt tips på nån film, i så fall vill jag veta det :) Kom och skriv!

Komsi, komsi.... *väntar* 

Nu får jag väl önska er en trevlig älghelg ;) hej svejs

Studenten den 8 juni 2007

Allmänt | 2007-08-02 | 16:58:15 Kommentera här! » 2 st

Nu har jag lyckats få alla bilder från den stora dagen, som bara sker en gång i livet. Den dagen var härlig, men samt lite vemodigt, eftersom jag inte skulle få gå i skolan tillsammans med gumman Eve mer.. Saknar henne, men tror att saknaden blir större när hösten väl börjar igen och man verkligen inser att man inte kommer ses på det här sättet längre.  Men Eve, du och jag kommer att fortsätta ses ;) ska behålla vår vänskap

Vi hade tur med vädret jippi! Men såå varmt var det!..  Här är bilderna från den 8 juni 2007, min studentdag :)


Den första bilden, på morgonen innan jag drog till skolan

     

      
Inte än, lillebrorsan :P


Marschen
 
      
  
Studentmottagning

   


Studentmiddag
       

   

(Ni har säkert märkt mitt segertecken :P klart jag har det. Tog ju studenten! :) )


Nu börjar en ny fas i livet.. Ny kapitel...

Kramar //Karine

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se