Good Luck, Chuck

Allmänt | 2007-12-28 | 09:50:17 Kommentera här! » 3 st

Igår  var jag med de tre kompisarna som hör till de närmaste.. Vi fyra - "gänget"... Det var längesedan vi samlades alla fyra. Vi firade Cammes födelsedag, en alltför sen firande haha.. Vi gick och åt på Rosali deli, sen åkte vi till en av kompisars hem och spelade en spel.

Sen gick vi på bio och såg "Good Luck, Chuck". Skrattade åt filmen, en rolig film det var. Jag kommer nog att köpa den filmen senare, när den kommit ut på dvd.  Rekommenderar er att se den!

Japp det var allt från mig. Nu måste jag verkligen dra och fortsätta packa heheh... Ha det så bra ni allihopa.


Tillägg.. Här får ni en liten försmak, ögongodis ;)

image49

Rakt till Gävle

Allmänt | 2007-12-28 | 09:43:56 Kommentera här! » 0 st

Just nu packar jag.. Kl 11.45 åker jag nämligen iväg till Gävle, för att hälsa på och sova hos en kompis där. Vi ska fira nyår ihop, vilket ska bli kul. Det är nog första gången jag firar nyår borta... opps.. haha ja det bara blev så..
Det ska bli skoj att träffa kompisen, på ett mycket bra tag har vi inte setts. Så det är på tiden att vi ses nu.. =)

Hmm, vilken bok ska jag ta med mig på resan.. På resor är en bok ett måste för mig, alltid.
Jag tar nog nån bok av Nora Roberts. Älskar hennes böcker =)...

Jaa, måste fortsätta packa.. Vi ses nästa år! =P

Gott Nytt år!
Kram // Karine

P.S Kommer hem den 3 jan. =o)

Shopping

Allmänt | 2007-12-28 | 09:33:07 Kommentera här! » 0 st

Iförrgår var jag ute med en kompis på stan, då var det ju rea. Kompisen behövde köpa fina kläder som passar till bröllop, som hon ska gå på senare, så jag hängde med, som sällskap och smakråd.. Vad hände, joo jag köpte kläder.. Så farlig rean är hihi..

Köpte ett par fina tröjor från Ginatricot, min favoritaffär. Tröjorna kostade var 75 kr, de tröjorna funderade jag faktiskt på att köpa för ett par månader sen nåt, men äh tänkte jag pga priset. Nu när det bara var 75 kr, gnistrade mina ögon. Köpte också en fin kappa på Wear it company,  kallar affären för "Wearit", för 350 kr. Tidigare kostade det 699 kr. Så klart jag köpte denna kappan, då jag har velat ha en kappa sen i höstas. Men struntade då i att köpa en eftersom det var dyrt, men nu.. jippi...
hmm...

Börjar jag bli en Fran Fine, den där nanny i serien...? Hon är galen i rea å kläder, så att man säger.. hahah

// Reatjejen

Förtrollad...

Allmänt | 2007-12-24 | 00:16:48 Kommentera här! » 0 st

Jag och Sarah gick på bio och tittade på en film, Förtrollad. Gullig film.. =) Bra oxå tycker jag. Jag skrattade lite åt vissa saker i filmen, som jordekorren.... Men jag ska ju inte berätta allt om filmen. Men gå och kolla den, vetja då. =D

                                                   

Efteråt åkte jag till Dennis lägenhet och höll hans katt, som jag är "gudmor" till tihii, sällskap..  D är bortrest, så jag har hand om söta goa katten T. Jag och T gosade och så medan jag kollade på tv. T spann och så somnade han också, sööt T är. :) Älskar honom faktiskt. En man/hane till i mitt liv hahah...

Nähä, nu ska jag gå och lägga mig o sova..  Sen är det dags att öppna..... julklapparna hohooo

God Jul & Gott Nytt År på er alla!

Kram // K

Ett msnsamtal

Allmänt | 2007-12-02 | 05:28:56 Kommentera här! » 0 st

Tänk, nu sitter jag alltför sent uppe i natten, ca kl halv fem.. Varför? Jo, orsaken är min underbara goa vän och gammal klasskompis, som också nästan var granne med mig under uppväxten. Tatjana =)

Nu bor hon i Leksand och jag här i Örebro.. Vi hade inte hunnit med att snacka så mycket med varandra på ett bra tag sen faktiskt.. Nu hamnade vi i msn, naturligtvis började vi snacka, plötsligt blev klockan mycket!.. Tiden gick visst snabbt! Flera timmar har gått förlorade medan vi satt och snackade, när vi egentligen skulle sova hihi...
Oj.. Vi glidde fram och tillbaka in i ämnena mellan himmel och jord... Pratade om vår kärleksliv, vår vänskap, barndom, lärarna och om vad vi vill göra osv. Ja, olika saker..

Man börjar minnas varför man fortfarande är goda vänner och saker man upplevt tillsammans... Ler, många minnen vi har tillsammans.. Fast vi inte träffas så mycket nuförtiden och på gymnasietiden har vi inte hunnit med att umgås såååå himla mycket av ett eller annat skäl tyvärr, trots det håller vi fast vid den vänskapsbanden mellan oss. Vi kan aldrig släppa den/varandra, även om saker och ting ser annorlunda ut i jämförelse med förut i tiden när vi var yngre.
Hon kommer alltid vara den speciella för mig.

Det roliga är att jag minns att jag inte ville lära känna henne då jag inte visste vem hon var.. En främling för mig, så varför skulle jag leka med henne... "Avskydde" henne, heheh... Det var i klass 1 på lågstadiet, då skulle jag och några kompisar leka kurragömma. Jag och en klasskompis beslöt oss för att leka den leken och skulle få de andra med oss.. När klasskompisen dök upp med en okänd tjej och sa att hon skulle vara med oss. Då tänkte jag nej, henne vill jag inte leka med, känner ju inte henne... Så jag bestämde mig att inte vara med, så jag sa till kompisen att jag inte vill leka och så gick jag iväg..
Undrar om kompisen förstod det, eller kanske inte eftersom hon var ett barn... hmm.. :)

En dag, mamma pratade i telefon och hade min skolfotokatalog fram, där hon skrev nåt i (om jag nu minns rätt) med blyerts. Så sa hon till mig att vi skulle hälsa på en flicka och hennes mamma, som var från Jugoslavien. (Man kan förstå varandra på ryska och jugoslaviska språk, språken är likadana. Jag tror att det var en av anledningarna till att mamma bestämde att vi skulle träffas). Det visade sig att vi bodde nära.. Jag hade inte stor lust att träffa flickan.

När vi äntligen hittade deras hem och hälsade på.. Där i vardagsrummet stod vi två flickor tysta och kanske lite blyga... Mammorna pratade med varandra.. Efter en stund gick vi in till hennes rum, som hon även delade med sin syster. Plötsligt rätt vad det var, började vi leka och busa... Hoppade i sängarna, sprang runt... Leka var vad vi gjorde.. Ler.. Ja det var i det ögonblicket vi blev goda vänner, till och med bästisar..
Tror att det var bra att vi också bodde nästan grannar, vi bodde bara gård till gård liksom.. Vi hälsade på varandra mycket mycket. Vi åkte pulka, gjorde snögubbar, badade ihop och skrev i våra fåniga dagböcker, bla om våra drömmar, våra drömkillar heheh...

Vi var också klasskompisar.. tilläggas, så att ni förstår att vi umgicks mycket.. :)


Tatjana... Jag älskar dig och kommer aldrig glömma vår vänskap. =) Jag är tacksam för alla dessa åren vi har haft tillsammans och för vänskapen.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se