Den nya lägenheten..

Allmänt | 2008-07-25 | 20:57:55 Kommentera här! » 0 st

Har börjat insett att jag ska bo i en egen lägenhet snart och det utan familjen.. Visst ska det bli skönt, men samtidigt ovant och kanske vemodigt.. Helt tyst kommer det ju att vara i den nya lägenheten, inte nån som kommer och stör mig, ingen som pratar med mig, ingen som äter tillsammans med mig, ingen som busar med mig/retas.. Ingen att krama och pussa godnatt.. Ingen som jag kan skälla/ge utlopp av mina känslor på eller klaga hos.. Ingen som jag kan vända mig till så där snabbt som nu..
 
(En fördel här är att det brukar vara nån som lagat mat när jag kommit hem.. Vilket blir annorlunda i den nya lägenheten haha). (Kan tillägga att det ska bli skönt att få laga mat själv men ändå.. hihi)

Jag älskar mitt eget sovrum! Tryggt och skönt att vara här känner jag.. Allt är mitt, så bekant rummet är. Vet precis hur hemmet är, hur rutinen ser ut här.. Men sen när jag bor själv i lägenheten.. Då blir det en annan sak. Skönt, men samtidigt.. Ett nytt liv, en ny rutin.. 
Det är helt enkelt dags att flytta ut, så stor som jag är och har ett jobb då och kan klara mig. Ja då är det ju ett klokt val.. Har alltid tänkt "först skaffa jobb, sen lägenhet".. vilket jag liksom gör (egentligen gjorde) nu.

*Undra hur det blir den första natten jag sover i den nya lägenheten... Obekant där...

Inser speciellt nu att jag älskar min familj! Jag kan knappast inte just nu förstå de,  som inte har nån familj alls, kan klara sig.

YES!!

Allmänt | 2008-07-17 | 19:39:58 Kommentera här! » 4 st

Äntligen!!

Ja, nu är det dags att berätta den glädjande nyheten. Idag har jag skrivit på kontakt för en lägenhet =)

Ska bli skönt o kul att flytta till en egen lägenhet!!

Den 7 juli kollade jag på denna lägenheten, jag var den andra i könplats, så det var större chans att få den. Kollade runt där... Kändes direkt "jaa den här lägenheten kan jag tänka mig att bo i."  "Den är min, ingen får ta den, bara jag" typ så.. Kände direkt att jag skulle bo där..
Ville inte kolla andra lägenheter mer och den här lägenheten motsvarar mina krav.
Det viktigaste av alla var badkar och så fanns det sovalkov där. Fanns plats för saker också.. Så samma dag direkt efter lägenhetsvisningen kom jag hem och tackade ja till den på hemsidan.

Väntade, väntade.. Började bli lite orolig för att nån hade tackat ja till den före mig och att jag inte skulle få den. Men så iförrgår när jag kom hem sent på kvällen efter ha varit med en kompis, kollade jag mejl. Såg att det fanns mejl från ÖBO och att det stod att jag var den första i kön nu och om jag ville ha lägenheten, skulle jag komma och visa inkomstuppgifterna och sånt. Kom dit igår och lämnade in den.. Personen som fick det sa att jag skulle få vänta tills kontakten blev klar. När den väl blev klar, skulle de kontakta mig... Ändå vågade jag inte att vara helt 100 procent säker på att få den lägenheten, inte förrän man fått kontakten och skrivit på. Fick mejl imorse.. Kollade mejl på morgonen som vanligt. "Grattis..." och så vidare... Det stod bland annat att jag skulle komma och skriva på kontakten. Jag har fått lägenheten! Jag har fått den!! Självklart var det första saken jag gjorde på stan, fastän jag blev försenad till jobbet(praktiken egentligen), var att gå till ÖBO och skriva på kontakten.. Nästan ofattbart... Att jag faktiskt ska flytta från hemmet. Att jag har en egen lägenhet och allt sånt.

Nu har jag papper här hemma, som bevisar att jag ska flytta.... Man börjar ju tänka på saker, som att man måste fixa flyttlådor, måste packa.. Men just nu kan jag vara lugn eftersom det är ett tag dit, fast inte såå långt kvar.

Kommer att ha mycket att göra, i med packningen, födelsedagen, jobbet som jag ska börja på, resor via jobbet som jag ska göra.

Jag återkommer klart med mer att berätta om vad som händer kring flytten, lägenheten, (om nån är intresserad hehe)..


Livet

Allmänt | 2008-07-16 | 23:30:47 Kommentera här! » 1 st

Nu verkar det börja hända saker här i mitt liv.. Men jag ska/vill "hyff" (betyder = för säkerhetens skull) vänta och se när man fått det helt bekräftat "svart och vitt på pappret". Jag fortsätter ändå att hoppas, fast även om det verkar gå åt det hållet jag vill =). Tänk jätteglad man skulle bli då.. YES

Jaa, jag tänker inte berätta något mer om det här förrän, som sagt, man fått det helt bekräftat på att man får som man vill, då kommer jag helt klart berätta den glädjande nyheten här =)

Jag har börjat fundera ut en del saker, hur man vill ha det så och si, hur det skulle vara.. Funderingar/tankar snurrar runt lite då o då i huvudet, men samtidigt tar jag det lugnt med det då jag inte helt 100 procent säkert vet om jag får som jag vill.. Väl "svart och vitt på pappret" lär det ta fart i huvudet haha, och kroppen det med :P (är dock litelite orolig för att tänk om jag inte får som jag vill.. litee orokänslan i magen som gnager.. Vill vill veta nuuu så att jag inte behöver oroa mig och vara trygg då, även om det finns vissa saker nu, som visar att det blir nog som jag vill).

Låt mig få som jag vill tack!! (Vem det där än är riktat till..)

Önskar er alla god natt

Lat...

Allmänt | 2008-07-10 | 23:24:22 Kommentera här! » 1 st

Jag känner mig som en latmask just nu, när jag tänker efter att jag inte har läst nån bok (jag som älskar att läsa..) på sistone, bara för att jag inte orkat och istället kollat på tv, bara att glo.. Inte att bläddra o läsa, äh... Gällande tv kan man glo och liksom inte alltid behöva bry sig om varje ord, händelser i den, pga i vissa fall då jag sett programmen/filmer förut. Insåg precis att jag ska börja med att läsa nån bok nu, speciellt när det är sommar, brukar då läsa, mest utomhus när det är fint, varmt o soligt ute. Få se om jag hittar nån bok nu ikväll som jag är sugen på att läsa.Har dessutom te att dricka upp nu, perfekt till läsning. Då slipper jag tvn för kvällen och kommer att sova gott vet jag.. ja om jag läser nån bok då ja.

Är sugen på att läsa.. Ett bra tecken det åtminstone :) Har faktiskt flera böcker som jag inte läst än.. :-O

Återkommer nog med en rapport om vilken bok det blir jag ska läsa.. 

Sommarens första dopp!

Allmänt | 2008-07-04 | 00:33:05 Kommentera här! » 1 st

Idag gjorde jag äntligen ett dopp! Hemskt vaa... Men jag har ju skäl, det jvla vädret ställde det till mig, så att jag inte kunde göra det. Jaja tur att väderguden fattade till slut och gjorde så att det blev skinande sol och värmen med, precis som jag ville =)

Åkte med en kompis till Ånnaboda sjön, det var längesedan jag badade där. Badade där när jag var yngre, mest då med min gamla klass från grundskolan och läger. 
Minns att en gång, kanske den sista gången, med klassen, så badade vi allihopa, fast det kanske inte var så varmt i vattnet. Sen lekte vi och hoppade och stod på en träplatta som fanns mitt i vattnet, en bit från bryggan. Där blev vi fotograferade  :). Roligt att minnas tillbaka då..

Ialla fall.. Det kändes skönt att vara i vattnet, (jag är en vattentjej, f.d simmare och så, så det kändes härligt)  =) snart ska jag göra om det, bada bada... Har redan pratat om att åka till nån annan sjö snart o bada där. Så det ska bli kul o härligt..


Bada på, gott folk =)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se