Hårstil

Allmänt | 2008-03-26 | 21:35:20 Kommentera här! » 5 st

Idag har jag hittat en sida, http://www.taaz.com/index.html  där kan man testa olika hårtyp och färg. Till och med färg på ögon, läpparna och hud.. Men först måste man registera sig, men det är gratis!

Jag fokuserade mer på hårstil och färg. Skoj där.. Bra om man funderar på att ändra sin hårstil/färg.. =)

Lägger in några, eller några var det, bilder så att ni får se.

  
                                                                                         Cher

 
                           Hollywoodhår (?)

 
                                                            trollhår                politker

 
                                                                                      Ariel (sjöfru)


        Farrah                Sjöfru                                              Afro


Haha, vet att vissa hårstil är knasiga på mig :P men kul. Hittade på några namn till hår där och här. Den sista bilden har jag läggat färg (rogue) på kinderna, ögon, mer mascara och så på.

Vilken/vilka hår tycker ni passar mig bäst och kanske också inte som passar? Kom igen.. ;)

Kram //Hårtjejen

Glad påsk och gott nytt år

Allmänt | 2008-03-23 | 18:43:34 Kommentera här! » 6 st

(Lite sent nu kanske menmen)...

För min del är det glad påsk, men på vissa håll är det gott nytt år, till exempel i Iran. Minns när jag var liten, när mina föräldrar fortfarande var tillsammans/gifta, firade man även lite gott nytt år. Minns bara lite av det.. Till exempel att man har bönor i ett fat med vatten i några dagar. Där växer långa, smala växter ur bönor.. Ja, det är inte så mycket jag minns. Mina föräldrar skilde sig ju senare och så har jag bott nästan heltid hos mamma.
Om ni inte vet det, så är min pappa från Iran. Därmed är jag till halv iranisk, men ser mig mest som rysk då jag är född där och har mamma som också är därifrån.

Emelie och jag (jag är väl också viktig ;) ) bestämde oss för att laga till en middag på långfredagen, det för dels att fira lite påsk och dels för att det var längesedan vi lagade mat ihop. Tänkte att det vore kul bara vi två och göra nåt "nytt/gammalt". Så vi beslöt oss för att göra det och handlade mat ihop en dag innan och även köpte alkoläskdrycker på systembolaget.

Det var längesedan jag köpte och drack dem. Senaste gången jag var på en pub, var nog på studenten och sen sista och enda gången jag drack såna alkoläsk sen dess, var på nyårsaftonen hos gumman Eve. Hemskt eller...? Annars dricker jag lite vin (sällan) på middag med familjen. Så det var klart vi köpte såna alkodrycker :P alkodrycker - xider, smirnoff typ så..

Ialla fall i fredags, blev det en middag här hemma hos mig, potatisgratäng och snitzelkött med vitlöksmör. Lax, hovmästarsås, skagenröra, kaviarrom och lite vin fanns också att ta :) Efteråt drack vi alkoläsk och kollade på en film, Shanghai Noon, med Jackie Chan Rolig film.. Vi pratade naturligtvis också, roligt det var. Kändes bra att kunna prata.. Om nästan allt och inget - allmänt mest liksom, om vad vi tycker om det och det. Sen sov självklart Emelie över, vore ju idiotiskt att åka hem, "rattfyllerist på väg hem, tagen av polisen" eller ännu värre "rattfyllerist i en allvarlig olycka, blir av med körkort". Ja, så sova över blev det.. =)
Hon åkte hem nästa dag, men innan hon åkte, spelade vi spel. Diamanten försvunnen och kortspel.. Rolig spel

Tack Emelie, det var roligt att vara med dig och så..! 
Fan vad jag verkar upprepa mig med ordet roligt. Hahaa men det var roligt =)

Påskkramar // gumman Karine

Tillbaka...

Allmänt | 2008-03-17 | 23:58:44 Kommentera här! » 1 st

=)
Har varit borta ett litet tag, eftersom jag inte haft internet på drygt en vecka. Sen visste jag inte vad jag skulle skriva. Litegrann bloggtorka här kanske.. 
Kom nu på att jag kanske kunde skriva litegrann om klädshoppning, som jag gjort för flera dagar sen.. Ser ju att många bloggare uppdaterar om sina klädshoppningar/outfits på bilder och lägger upp dem på bloggen, något jag hittills inte har gjort. Tycker ni att jag ska "härma" och uppdatera om det, eller blir det för trist?..

Hmm... *funderar*

Kommentera gärna..

God natt på er  // Funderaretjejen
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se