Bortrest!

Allmänt | 2008-05-30 | 12:58:40 Kommentera här! » 1 st

Snart ska jag, efter ha ätit lunch, åka bil till Leksand/Västanvik och hälsa på en kompis där. Sover över där till söndag.
Det ska bli kul att få hälsa på kompisen, har ju inte sett hur hennes `lägenhet` ser ut. Det ska också bli skönt att vara bortrest från Örebro =) (Inte för att jag avskyr Örebro nejnej :P)

Kommer att ta med min digitalkamera dit. Bilder kommer nog senare här!

Hoppas att ni får en bra helg! Kramar

Beslutsångest

Allmänt | 2008-05-29 | 16:26:35 Kommentera här! » 5 st

Den 5 juni ska nämligen två goda nära vänner ta studenten. Men dessvärre ska de gå ut (utgång) från sina skolor, som ligger långt från varandra (måste ha bil till den ena skolan) och sker samma tid. Tanken är ju att man ska gå dit och titta på deras utgång, men eftersom det är så här, måste man välja nån av dem!

Ohhh, vill ju inte välja alls! Varför varför har deras utgång samma tid..? De har sagt till mig att jag får bestämma... Hmm. Jaa, ibland tänker jag, och till med nästan bestämt mig.. Ja jag tar den skolan.. Andra gånger, nej, jag tar den andra. Jaa, kan inte bestämma mig :/ 

Men jag kommer i alla fall till bådas studentmottagningar, vilket får bli att ta bilen. Inga drinkar hahah... Fast senare på kvällen ska jag nog dricka =)

Men jag har inte fortfarande riktigt bestämt mig om hur jag ska göra. suck... Det skulle vara mycket lättare om ena var bara en bekant. Men eftersom som tur är, är de två nära goda vänner, som jag är glad att ha. Menmen inte så bra i just det här fallet haha.. Vill inte välja nån... Mhmm

Får fundera på saken...


Här är några st bilder på de två goa personer, som snart går ut i det nya livet

   

    

Ni två!! Vi måste ta MERA bilder på oss! =)


Kramar till er, och till alla andra!

Fortfarande

Allmänt | 2008-05-22 | 15:24:13 Kommentera här! » 0 st

är inte bloggen fixad. Kollade igenom alla koder, som finns. Inte något spår av den gamla bakgrunden och header.. Suck..  Måste börja om från början. Just nu är det rena grekiskan för mig, alltså koder..

Hmm, funderar på att skaffa en annan bakgrund, med ett par färger som får mig tänka på en viss glass sort. Ska kolla om det finns såna färdiga bakgrunder på nån hemsida, som man kan hämta. Hoppas i så fall att denna bakgrunden jag tänker på, finns.

Dagens händelser:

Ett provlopp (trav), som en kompis, Emelie, ska ha. Det, för att visa att döva kan köra trav. Idag går det inte att som döv delta med i travtävlingar. Det är fel, döva kan visst göra det! Man får ju bara tänka på att anpassa lite saker, som att lysa lampa, vifta flaggan eller nåt sånt. Inte så svårt det.. Själv är jag egentligen inte intresserad av trav eller nån hästsport men tycker att det är självklart att man ska kunna tävla oavsett hörsel. Jag kommer absolut heja på Emelie! Hoppas att det går bra då :)
Hejaaa hejaaa

Ikväll på tv kl 21.00 på fyran... Alltid som vanligt sitter jag då framför teven och kollar på Medium =)
En av mina favoritserier

Hej svejs // Tittarentjejen


Jäkla blogg

Allmänt | 2008-05-19 | 17:21:21 Kommentera här! » 1 st

Nu är jag tvungen att göra om allt igen. Var tvungen att ha en sida som grunden som jag hade förut... Därifrån ska man göra om allt, färgkoder, header och sånt där... Suck. Jag som bara tänkte ändra lite färgkoder, orkade inte att fixa allt nytt på samma gång. Men vad hände, just det jag inte ville skulle hända, hände.
Jaja, ett i-landsproblem..


Så nu är bloggen under "ombyggnad". Ni får stå ut med det här ett litet tag tills jag lyckats fixa till allt.

Knäpp blogg

Allmänt | 2008-05-19 | 15:23:38 Kommentera här! » 2 st

Jag är less på färgen och sånt där i bloggen och ville förnya den, så jag testade med en kod... Sparade... Nej, det blev ju helt fel, vit bakgrund och profilen med allt på menyn (på högersidan) har förflyttat sig till längst höger. Jaa, så jag tog bort koden direkt och skrev en kod, densamma som jag hade tidigare. Nej, det funkade inte. Testade med en annan färgkod. Nej, det funkar inte... Ahhhhhh

Suck... Nu vet jag inte om ni ser samma sak som jag...?

Nåja, får fixa det senare. Då hoppas jag att det inte blir något problem!

Ja, det är väl ett i-landsproblem.... 


Tar det hela med ro, det är inte nån katastrof, även om man kanske är lite irriterad.. =) 

Återkommer absolut och försöker lösa det här. Senare...!
Hej svejs

Filmer igår

Allmänt | 2008-05-18 | 12:44:33 Kommentera här! » 1 st

Igår var det dåligt väder, så vad passar en sån dag/kväll.. Jo filmer =) Så jag kollade på ett par av filmer som jag köpt i fredags. Dem hade jag inte sett..

Vänner för livet  

image143 
Den handlar om en man (skådespelaren Adam Sandler), som hade förlorat sin familj i terrorattackerna den 11:e september. Han har därefter tappat greppet om verkligheten.
En dag stöter han ihop med sin gamla rumskompis från colleget. Kompisen, (Don Cheadle) försöker hjälpa honom, medan han själv slits mellan kraven från jobbet och familjen.

Det är en bra film, som är även bitvis roligt. Adam Sandler är duktig i filmen, annorlunda.. Annars är han ju med i komedifilmer, men den här.. är han annorlunda, sorglig, `isolerad`. Hans skådespelarinsats är bra, intresserant att få se honom i en annan, annorlunda roll.
Don Chedle är också bra han tycker jag.


The Heartbreakkid 

image145


En 40 årig inbiten ungkarl, Eddie (Ben Stiller), träffar en vacker kvinna, Lila
(Malin Åkerman, som är svensk). Så händer något, som får Eddie ta steget och gifta sig med Lila. Under smekmånad visar Lila sin rätt sida.. Hon förvandlas till en mardröm, då inser Eddie att han kanske har tagit fel beslut.

Jag tycker att den filmen är ok.. Man skrattar inte så mycket som man trodde att man skulle. Men Malin Åkerman är bra i den filmen.

Har ni sett nån av dessa filmer, vad tycker ni i så fall om dem?


Nu ska jag iväg och tvätta bilen, något som jag dröjt länge med.. Hahaa..

Ha en skön söndag... Uhh, redan måndag imorgon.. :/
Kram //Tvätttjejen, (istället för björn) :PMin fredagskväll

Allmänt | 2008-05-17 | 00:30:00 Kommentera här! » 5 st

Min kväll såg ut så här:

En kompis kom och hälsade på, vi snackade lite.. Kollade mina filmer hemma. Tjaa..
Så vi beslöt att gå till Maxim, som är en hyrfilmaffär. Liteee regn ute... Där valde vi till slut efter lite velande mellan några filmer, Blind dating. Sen köpte vi några st filmer (från Maxim), hahah..  Kunde inte låta bli.. Vet vad mina kompisar skulle tänka/säga om det  :P. Jag är en filmfreak helt klart, som mina närmaste brukar säga.

Väl hemma, drack vi te. Det regnade ännu mer ute medan vi gick hem, så TE var ett måste!

Bänkade oss framför teven, vi hoppades på att filmen inte skulle vara skräp.
*håller tummarna*

Filmen är rolig, gillar den =). Skratt där och här.. Se den vetja... Vad filmen handlar om? Jo, en kille är blind sedan från födelsen och ser bra ut. När hans bror får veta att han är fortfarande oskuld, beslutar han sig att fixa dejter åt honom. Men blir det bra...?

Filmens genre är komedi


image142


Hoppas att ni haft en bra kväll ni med! God natt kramizz
//Filmfreaken ;)


En nyhet

Allmänt | 2008-05-14 | 20:22:20 Kommentera här! » 0 st


http://www.expressen.se/motor/1.1160756/fick-parkeringsboter-sagade-bilen-mitt-itu

Haha, där fick jag mig ett litet skratt. Kort sammanfattning: En man blev vansinnig och slog sin bil mitt inuti med motorsåg, pga den `felaktiga` parkeringsboten. Läs artikeln! =)

Vad sägs om det? Skulle jag kunna göra så?... Nej, absolut inte, inte min fina älskade bil!
Ni då...? :)

Men visst är parkeringsvakter/inspektörer idioter :P så det så...


:D


Skit skit.. Lite sur o irriterad nu

Allmänt | 2008-05-09 | 21:56:07 Kommentera här! » 4 st

Idag på eftermiddag - kväll blev allt till eländet!

Allt började bra, träffade en kompis och vi solade tillsammans ute på en kulle i närheten av hemmet. Skönt det var.. (Känner nu att lite av övre läpparna blivit lite brända, men äsch det går över). Han ville åka till Vänersborg sa han, men det fanns bara dyra tågresor då han kollat tidigare under dagen.. Men just då fick han reda på av nån via sms att det fanns en billig resa dit, med byten. Man skulle åka buss till Karlstad och byta där till tåg, till Vänersborg. Det var över en timme kvar, till avgång av buss. Vi gick då hem till honom..
Han fick packa ner smågrejer och tog en snabbdusch, han bad mig att skjutsa honom dit till tågstation C. Javisst, inge problem, vi bor ju ändå nära..

Väl på plats på tågstationen C, han hämtade biljetten där (följde med en jätttttttekooort tid)... Jag hade parkerat på en handikappsplats eftersom det var fullt med bilar, så jag sa att jag skulle flytta den.. Visste ju att man inte kunde låta bilen stå där så länge.. bara kortkortkort tid.. flyttade bilen... körde till rondellen igen, fullt med bilar. ledig plats där.. 15 minuters parkering.. Klart jag hinner. Bussen skulle ju komma, innan parkeringstiden gått ut. Såg bilar överallt som parkerade där och där.. till och med två st bakom min bil.

På biljetten stod det typ nåt sånt, länsbuss. nås vid gångtunneln. Jaa, det är ju på den platsen vid gångtunneln.. Vi visste ju båda att det brukar finnas bussar där, till andra städer.  Väntade och väntade.. Vi kollade skyltarna eller nåt, som visade Karlstad eller sånt. Men nej..  Men nej nu var bussen försenad..? Fanns ju inte här vid den  här tiden som det stod på biljetten.. Hmm... Nu skall bussen vara här, enligt tiden. Nej.. försenad... vad fan

Så han beslöt att gå dit till tågstationen, till nån biljettkassör medan jag fick vara kvar med grejerna han hade med sig. Sms från honom. Vi skulle mötas..

Träffades.. GRRR
- Kassören, som är en tant, sa att den här bussen finns på andra sidan. Man ska gå in i gångtunneln och där finns bussen.
Men bussen hade ju åkt... FAN Ännu skit, är att han inte kunde få tillbaka pengarna då han frågade kassören. Nej.. suck.. Bortblåst pengar på ingetingt. Dålig/inge information på var bussen egentligen står. När vi stod och väntade på bussen såg vi inte nån buss på andra sidan. Dessutom kollade jag innan när vi var inne i tågstationen, på tv. Bara tågtabeller..

Vi bestämde oss för att åka hem till honom, där han kunde kolla andra tågbiljetter på internet. Men, när vi steg in i bilen. fick jag se, på råga till allt... ja gissa vadEn bötelapp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på rutan framför mig. FAN, SKIT, vad sur o irriterad jag blev. Jag brukar ju sköta mig gällande sånt här, aldrig hade jag fått nån bötelapp. Och först nu fick jag den här lappen, bara på grund av all krångel och miss! suck suck... "inte våra fel ju" Jävla.. Ja, svordomar bara kommer ut här. Ursäkta, men så kände jag då. Det bättrade inte på saken att jag är arbetslös för tillfället, så jag har inte råd. Jävla skit.. Så klart jag blev sur! Såg själv dessutom inga bilar, inte ens bilen bakom mig, som hade nån lapp.. Sen var det ovärdelöst att böta då det inte var precis hinder för andra. Alla gjorde precis så.. men... Varför just jag!!?!!!!
Jävla inspektörer!

Här kommer beviset på eländet:


  600 kr! Grrr


 (Kompisen struntade i att åka, inge bra tid plus pengar. dessutom var han lite sur o irriterad som jag.. och även personen, som han skulle åka till.. suck, det här förstörde allt för oss tre.)

Så där ja nu har det mesta av all skiten inom mig kommit ut.. Hoppas jag.. Haha

Jag orkar inte att gå ut eller träffa nån just nu.. Vill bara vara hemma och ta det lugnt.. Jag som trodde att allt skulle bli bra, det var ju till o med härligt ute.. Fint väder, solen som sken och värmen..

Nåja, jag ska nog kolla på nån film.. så att jag får tänka på annat och andas ut.. en sak är i alla fall säker, det blir lugnt ikväll, efter allt som hänt.

Hoppas att ni haft en bättre dag - kväll, än vad vi fick..
Hejdå med er...//BiltjejenLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se