Klippet

Allmänt | 2008-10-22 | 00:36:20 Kommentera här! » 1 st

Idag på jobbet medan jag väntade på att sluta och jag inte hade något att göra då allt var avklarat, passade jag på att kolla på nyheterssidorna, som expressen och aftonbladet..
På aftonbladet.se hittade jag ett klipp från en nyhetkanal, där de sänder nyheter. Inte en vanlig morgon för dem just den här morgonen :) Tvärtom, en härlig överraskning.. Men samtidigt blir man nog lite tagen på sängen liksom :D
jaa...

Varsågod och titta! :)

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3564899.abHärligt... ;)

Hej hej!

Allmänt | 2008-10-19 | 00:45:48 Kommentera här! » 3 st

Nu är jag tillbaka, efter den långa tiden, efter om och men.. Det första och största anledningen som ni redan vet om, om ni läst förra inlägget, är pga den jäkla internetuppkopplingen. Det gick inte alls helt enkelt, förrän en kille från comhem kom och fixade.. Vad hände, självklart funkade det då. Undrar nästan vad det var han gjorde så att det funkar.. Hmm.. Önskar nästan att jag var där just då. Men jag kunde inte eftersom jag var bortrest via jobbet.

Var på en konferens, som handlade om det teckenspråkiga arbetet i det kyrkliga, i Tallinn, Estland. Den var rolig! Man fick träffa olika folk, från olika länder. Några st personer (minst två personer) där jag träffat, var gulliga, fast på olika sätt =), gulliga, vet inte annars vilket annat ord som är mer passande, gulligt ja det är det.. Till exempel

Mannen, med sin stora mage och som röker pipa, är från England. (Är även äldre och gift..) Alldeles brittisk :). Han tecknade "gulligt", sa söta, rara saker, så rar han var. Han sa till exempel att jag var duktig, som tecknade fint, då jag var och tecknade psalmer/sånger och även när jag pratade med honom. Jag var duktig på att teckna, sa han. (Jag kan brittiskt handalfabetet och det mesta av amerikanskt teckenspråk och kan kommunicera genom dem och kroppsspråk och sånt). Han sa att det var lätt att förstå mig och att han kände mig i sitt varmt hjärta, så att säga.. Han gillade att prata med mig, sa han.. Han ville även att jag skulle komma dit om tre år till England. Att vi alla ska komma dit, jaajaa.. få se, beror på pengar... =)

Nästan så att man vill ta med honom och de andra rara människorna, som finns i mitt hjärta, hem till Sverige. :)


Den andra anledningen är att jag inte haft tid och/eller motivition till att skriva. Jobbar ju heltid, så när jag kommer hem, har jag inte haft större lust till att sitta och skriva. "Att jobba i huvudet.." Nej, då vill man hellre slappna av och ta det lugnt då. Så det har varit en liten uppehåll efter internetuppkopplingen.

Men jag ska skriva mer flera gånger framöver, jag lovar! :) Hoppas det..

Nej, nu är det sent, dags att lägga sig. Imorgon ska jag nämligen jobba. Så är det att jobba i den här branschen.. Teckna psalmer, sånger, bibeltexterna och predikan (hjälp! predikan skriver+tecknar jag för första gången nånsin, dessutom är det alldeles min egen predikan,. hoppas att det blir bra, *svälj i halsen*.) Önska mig lycka till!

Sov gott och god natt!Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se