Nyköpt bil!

Allmänt | 2011-08-28 | 23:46:04 Kommentera här! » 2 st

Nu har jag och älsklingen sålt min gamla lilla älsklingbil och köpt en gemensam bil! Det blev en golf, en begagnade bil dock. Men den ser ny ut och hade bara körts runt 9000 mil.

Nu skryter jag genom att visa ett par bilder på våran golf ;)Har redan kört den ändå från Stockholm till Örebro i fredags och så ikväll från Örebro till Stockholm. Det kändes bra att köra den! :)


Skolstart!

Allmänt | 2011-08-17 | 19:21:14 Kommentera här! » 0 st

Idag var det skolstart :) Började kl tio, men kom dit tidigare då jag inte åkt kollektivt dit förut och ville inte stressa mig. När alla väl kommit och bjöds på fikan, så frågade en lärare mig om jag ville börja presentera mig. Redan??.. Jag hade nämligen tagit kontakt via mail tidigare om att jag skulle kunna presentera mig om och berätta lite om teckenspråk första dagen. Tänkte att det var bäst att göra så, så att ingen skulle vara osäker på om hur de kunde kommunicera med mig. Så jag steg upp och berättade kortfattat om vem jag är och om hur man använder tolk osv. Sen utdelade jag handalfabetet, som en av tolkarna var mycket snäll och fixade det, till klassen. Få se om handalfabetet kommer till användning.. Nu är det i alla fall avklarat, men säkert att någon kommer och frågar mig senare. Det är väl så vanligt eller hur..

Vi fick en uppgift att fundera på, Vad är de tre viktiga sakerna i möte med människor. Vi bildade grupper och diskuterade den frågan. Senare fick vi pyssla utifrån detta. Skoj..

Imorgon ska vi göra något tillsammans med klassen andra året, vet ingenting om vad som händer då, det är nämligen hemligt.. På fredag blir det planering inför läger som vi ska på redan nästa måndag.

Jaa, sammanfattningsvis kändes det bra idag! Nu vet jag i alla fall vilka mina klasskamrater är osv. Det ska bli intresserat framöver under utbildningen! :)Ny bloggdesign!

Allmänt | 2011-08-12 | 21:07:08 Kommentera här! » 2 st

Äntligen har jag fått tummen upp och lyckades få fixa en bloggdesign, (laddade ner den gratis), men en hel jobb ligger ändå bakom detta här. Hade till exempel problem med profilbilden på sitt plats, men efter suttit jättelänge så lyckades jag äntligen. Men med nackspärren! Haha

Vad tycks om den nya utseende? :)

Efterlysning!

Allmänt | 2011-08-11 | 23:46:27 Kommentera här! » 0 st

Jag efterlyser en bok, som skall användas till studierna. Boken heter Fritidsledares tysta kunskap, av Pettersson Svenneke D & Havström M (2007).

Var vänligen kontakta mig om ni har den boken! Köper den i så fall gärna :)

En vecka kvar

Allmänt | 2011-08-10 | 16:57:12 Kommentera här! » 4 st

Snart är det dags för skolstarten. Bara en vecka kvar, med mitt vardagligt liv där jag nu går hemma. En vecka kvar till ett nytt kapitel, nya rutiner, där jag får träffa folk och suga i mig kunskaper.. Utveckla mig med andra ord :) Är van vid livet hemma nu, vilket är tråkigt. Så det ska allt bli skönt att komma ut och göra något nyttigt!
Ett nytt kapitel, ett nytt liv. Två år... Tankarna surrar runt i huvudet, hur ska det gå under utbildningen.. Kommer jag trivas med utbildningen.. Hur är lärarna, hur är mina blivande klasskamrater.. Vilka är dem... Tänker sådana tankar dels på grund av att jag blir den enda döv i klassen och undrar självklart hur det blir. Det är i alla fall skönt att det är klart med tolkarna och så är jag van vid att träffa hörande. Ett spännande kapitel kommer det i alla fall bli. Är inte nervös än, men det återstår att se när den dagen väl kommer.

Nån sa nyss att jag är positiv och gör henne alltid glad. Det var härligt att få veta det! Har alltid undrat vad andras syn är på mig, på hur jag är som person. Kanske ni skulle kunna berätta om vad ni tycker om mig, er syn på mig. Om ni har lust.. :) Det skulle vara toppen!

Kommentera gärna :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se