Tredje veckan

Livsstil | 2012-09-30 | 00:09:00 Kommentera här! » 0 st

Förra veckan var den tredje veckan. Det gick dåligt med träningen just denna veckan. Att det gick dåligt var inte pga motivation.Tvärtom, motivationen ligger fortfarande ungefär på samma nivå. Det var plugget som kom i vägen, jag var tvungen att prioitera det. Hade examinatorsuppgifter som jag måste göra, vilket innebar mycket läsning och skriving ännu in på sena kvällar/nätter. Så jag har inte så mycket att rapportera om träningen från förra veckan. Hann bara med 1 träningspass, annars nästan resten av veckan körde jag bara magträning. Magträningen tar ju så kort tid och man nästan inte behöver tänka på andra kläder. Kosten går bra den! Även under den veckan med. 
 
Jag kan tipsa om ett gott recept, det finns i en hälsokokbok som jag har. Det är "GI-lasagne", köttfärssås med zucchini som lasagne. Lagade den för några veckor sen eller så. Mums säger jag bara. Jag har även testat med att byta ut zucchini mot auberingue. Det funkar den med. Valde dock att inte följa receptet till hundra procent, då några av ingredienserna inte fanns hemma just då eller är onödiga.
Hmm, funderar nog på att laga den igen i veckan :) Jag kanske lägger in receptet här nån gång snart om intresse finns. Då får jag sno pojkvännens mobil och ta bild på maten haha...ja om jag inte hinner att skaffa en egen ny innan dess.
 
Imorgon är det förresten sista dag på träningsmånaden. Då ska jag mäta mig osv och se om det blivit något reslutat av träningen och kosten. Hoppas på resultatet! Men jag vet i alla fall att jag inte ska förvänta mig så mycket då jag knappast satsat förra veckan och att det kan ta tid tills man ser reslutatet. Jag ska i alla fall träna en månad till med PT, tänker jag. Då blir det väl en tuffare träningsperiod med andra träningsredskaper. 
 
Håll tummarna åt mig för att det ska bli ett bra resultat imorgon. Eller nej, bränna hellre all fett åt mig i stället för att hålla tummarna. Det skulle helt säkert hjälpa mycket bättre det!... ;) :)
 
 
 
 
 

Andra veckan

Livsstil | 2012-09-15 | 20:36:00 Kommentera här! » 2 st

Den andra veckan har nu gått. Nu har jag börjat få kläm på det med kosten och träningen helt och hållet. Motivationen är fortfarande på en hög nivå! Tränar varje dag. Helger också, men då är det bara magträningen som gäller. Ja, allt fungerar bra :) Inte så mycket att skriva om just nu. Just nu önskar jag bilder på mig när jag tränar och på maten, som jag kan visa i bloggen. För det behövs en ny mobil. Har fortfarande en stenåldersmobil, så det är snart dags för en smartphone :) Återstår att se när jag skaffar en sån. Om det skulle börja dyka upp bilder, så vet ni anledningen.

Jag har bestämt att skriva i bloggen minst en gång i veckan. Helger passar bra tycker jag, för då kan jag rapportera om hur veckan gått osv. Hoppas att jag inspirerar er att sikta till ert mål, vad än det är. Sådana människor, som inspirerar, behövs. Själv blev jag inspirerad av någon person, det var det som till slut delvis fick mig att sätta igång med mitt mål. Jag har haft problem med att börja träna, så jag beslöt att ta kontakt med en PT. Det har varit till en stor hjälp, jag har fått råd och tips på träningen och maten. Har PT i en månad just nu. Funderar dock på att ev förlänga en månad till. Allt för viktnedgång ;) Det ska bli roligt att se slutresultatet senare.

Första veckan

Livsstil | 2012-09-09 | 00:20:00 Kommentera här! » 0 st

Nu har den första veckan gått. Jag har förändrat mina matvanor delvis nu. Anser att det inte är en jättestoor skillnad mot tidigare. Men jag håller i alla fall på att lära mig om maten, vad som är bäst att äta osv, som protein, kolhydrater. Äter numera till exempel ägg till frukost eller mellanmål och utesluter kolhydrat till middag. Tidigare åt jag i princip aldrig ägg och åt nästan alltid kolhydrater till middag. Men nu slutar jag med kolhydrater, i alla fall till middag, då jag vill gå ner i vikt. Har varit dålig på att äta mellanmål, nu äter jag det varje dag, om det behövs. Tränar 5 gånger per vecka, alltså varje dag förutom helg. Då gäller hemmaträningar med gummiband, plankan och andra träningssätt. Det har varit jättebra med hemmaträningar, då kan jag inte ha nån ursäkt alls till att inte träna. Det går dessutom att träna när som helst. Kanonbra! Det har varit mycket med planering, allt jag tänker på är om hur många timmar sen det är sist jag äter, när det är dags för maten/mellanmål och när man kan träna. Räknar timmar hela tiden. Skriver en kost och träningsrapport varje dag. Motivationen har varit bra. Det känns roligt att hålla på med det här.

Jag har en visuell bild, som motivation, på mig själv i min viktkamp under den här resan. Bilden används som skrivbordssidan på datorn och sidan i min mobil, Det för att påminna mig mitt syfte och vilja i kampen.

Nu visar jag vilken bild jag använder. Bilden togs för flera år sen, innan jag blev tillsammans med min kille. Typ fem - sex år sen tror jag eller nåt. Uhh så hemskt längesedan....


 
:) Så där smal ska jag bli!... Det är mitt mål. Men det är inte bara vikten som är målet, utan att också införa träningen som en del i mitt liv. Det medför ju en god hälsa båda på insidan och utanpå. 
 
Med god hälsa-ning ;)
 
 
 

Imorgon!...

Allmänt | 2012-09-02 | 21:55:57 Kommentera här! » 0 st

börjar träningen och ett steg till den nya livsstilen. Håller på att planera mina måltider till veckan och planerar in träningspass i mitt schema. Då följer jag precis det som står i schemat. Tror att det är bäst att göra så, än att se var dag vilken tid jag ska träna. Då finns det en risk för att träningen faller bort. Den här månaden, september, ägnas tid åt träning och kost. Jag ska lyckas med att komma hela vägen till mitt mål, hur lång tid än det tar!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se