Film

Allmänt | 2007-11-14 | 22:38:17 Kommentera här! » 3 st

Jippi, idag fick jag en film med post. Helt gratis :)
Hur.. Jo, det finns ett erbjudande (det står på Bravojuice) som ger en per hushåll en gratis film (oxå gratis frakt, bra va) ur deras urval. Man bara måste samla 7 st urklipp som discshop.se är på, sen skickar man in dem. En vecka sen, går man in på discshop.se/bravojuice nåt sånt, med sitt namn och personnummer, och väljer nån av dessa filmer som finns att välja på. (Vet riktigt inte om erbjudandet har slutat, eller så är det snart slut. Det är bara till en viss datumn.)  Hur som helst gjorde jag det självklart, så filmfreak jag är :P.

Jag valde till slut Tre systrar och en mamma, hoppas att den är bra.
Har ni sett den filmen? Vad tycker ni om den i så fall?

                              image47

 
Hej svejs // Filmtjejen :)

Sysslor

Allmänt | 2007-11-07 | 22:47:18 Kommentera här! » 4 st

Hittade en blogg, som handlar om att göra roliga saker med sina foton. Man kan förgylla bilderna med hjälp av färger, notiser eller något annat. Jag tycker att det ser roligt ut att göra sånt, det kan jag tänka mig att göra nån gång. *Sugen*  Jag gillar ju att göra nåt praktiskt.. :)

http://swescrapbook.blogg.se/

Tror att jag kommer att göra sånt, sen när jag väl har tid och lust. Kanske senare när jag flyttat hemifrån... Eller snart... Kanske :P

Det finns saker som jag skulle vilja göra, målning, fotografering och glas..
Jag gillar att fotografera, som vissa kanske inte vet.. Men tyvärr sysslar jag inte med det just nu, då jag bara har typ vanliga kameror (digital o vanlig "turist"kamera), vill ha en riktig kamera som gör mer än så, som ger bra bilder..  Kan nämna att jag föredrar svarta/vita bilder.. (Har en del svart/vita bilder hemma som jag tagit. En av dessa bilder har morsans kille på en vägg i sitt vardagsrum, hmprh.. Var överraskad när jag första gången såg den på hans vägg). 
Får skaffa en kamera en vacker dag när jag har råd. Eller kanske om jag har tur, får jag den i present... *tittar med snälla ögon på er*... hoho, men drömma kan man alltid göra.

Hmm, dags att skaffa en hobby, som inklurerar nån av dessa sysslor jag nämnt. Då har jag nåt annat skoj att göra.. 


Har ni nån speciell hobby? Kanske som det i bloggen jag nämnt?

Hejdå med er / Drömmaren
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se