Bio

Allmänt | 2008-04-26 | 19:25:54 Kommentera här! » 1 st

Jag ska gå på bio med Camilla ikväll, vi bestämde det nyss =)
Det blir Fool`s Gold, med Kate Hudson och Matthew McConaughey.  Få se om den är bra.På den gamla tiden när vi gick på högstadiet och även gymnasiet, brukade vi gå på bio ofta.. Och ofta det spontant i sista stunden. Det var härligt det där *ler*.. Nu gör vi precis samma sak som på den gamla tiden. Vilket numera är ovanligt av oss.. =) Det ska bli roligt att gå på bio

Återkommer med en recension om filmen.

Ciao //Biotjejen

Jobbet

Allmänt | 2008-04-26 | 13:22:19 Kommentera här! » 1 st

Igår har jag tackat ja till jobbet som jag blivit erbjuden =) Skickade ansökan för en vecka sen och redan ett par dagar senare (17 april) blev jag kallad till en intervju. Min allra första! Det gick bra tyckte jag.. Men förväntade mig inte så mycket att jag skulle få det jobbet. Man får helt enkelt vänta och se vad som händer liksom.. Fick höra att det fanns några till som de skulle intervjua. Ahaa..

Och nu i veckan (alltså iförrgår på sena kvällen) fick jag ett mejl från en person på jobbet. Blev erbjuden jobbet! :D Klart jag blev glad och visste att jag skulle tacka ja men ville fundera lite först innan jag svarade. Bäst att göra så, tyckte jag. Vägde fördelar och nackdelar. Naturligtvis vägde fördelarna tungt! :P

Så nu börjar jag jobba på hösten. Det enda som är kvar att göra liksom, är att skriva på anställningskontaktet. Då börjar man gå in i den nya fasen i livet. Ett annat liv.. Ser fram emot det nya året och jobbet =)

Kramar //Jobbtjejen

Beslutet..

Allmänt | 2008-04-24 | 22:50:43 Kommentera här! » 2 st

Nyss fick jag veta om en sak. Jag har blivit erbjuden något.
Nu funderar jag rejält på att ta det eller inte.
Är självklart intresserad, men frågan är om jag vill ha det.
Eller ska jag ta annat..
(vill gärna ha det, men det finns -kanske - även något annat)
Fast det här skulle vara toppen. Ge mig det jag behöver.. Hmm...
Jag skulle ta det, hade jag börjat tänka, innan jag fick reda på det här. 
Men jag anser att man bör fundera lite först oavsett hur man vill.
Vad det skulle betyda för mig. Vad det skulle innebära för min framtid.
Det verkar roligt det.. Det skulle ge mycket det här, som person och i livet.

Jag behöver egentligen inte fundera sååå mycket, det är ju inte hela världens sak.
Tar ju bara drygt ett år.. Ja som sagt verkar det roligt. 
Dessutom skulle jag kunna göra vad jag vill, tack vare det.
Livet blir (förhoppingvis) lite lättare då.. hoho...

Jag tror att jag vet vad jag ska svara..
Men jag vill gärna prata med någon först så att jag är helt säker på beslutet.
Vill inte ångra något, vilket jag skulle nog göra om jag inte tar det.

Jaa, jag får fundera lite på saken.. Ja, sova på saken var det.. =)
 
image137                                                                                                                           
Hämtade bilden från http://search.sweetim.com/?src=10

God natt // Funderaretjejen

P.S  Vad är det fasen med min profilbild på högersidan??
Det blev bara så där helt plötsligt, bilden längst nere på bloggen..
Vet inte om ni ser samma sak. Men har försökt anpassa texterna, men näähä..
Äsch, får fixa det en annan gång. Natti natti..    

Bilder

Allmänt | 2008-04-23 | 22:54:44 Kommentera här! » 1 st

Nu har jag lyckats med att fixa så att man inte kan kopiera bilder härinne. Skönt.. Så nu kan jag lägga ut de lovade bilderna från promenaden =)

         
         
    


Vad tycks?
Tillägg: förvänta er inte världens bästa kvalitet på bilderna då de togs med mobilen..

Dagens skratt

Allmänt | 2008-04-21 | 20:04:01 Kommentera här! » 1 st

image120

:D

Promenad

Allmänt | 2008-04-21 | 00:01:58 Kommentera här! » 0 st

I fredags var jag hos en kompis på landet. Vi fikade lite bl.a och sen kollade vi på en film, med glass att mumsa på =) gött.. Det var första gången på länge att äta glass.. Det för mig, är ett vårtecken. Alltid glass på våren och sommar. Man blir glad av att se solen skina och att det börjar bli varmt... Snart dags för att byta däck, (äntligen)..

Ikväll tog jag en promenadtur, skönt det var. Det är fint ute på kvällen.. Solnedgång, molnen och träden... Vatten som speglar. Tog några bilder med mobilen, önskade då att jag hade en riktig kamera med mig så att jag kunde fota och fota den vackra naturen. Tänkte på vilka bilder jag skulle ha tagit på det och det.
Under promenaden hann jag tänka på saker som händer och ev som kommer att hända i mitt liv. Alla tankar dök upp.. Vad jag vill, vad jag bör göra.. Ja såna saker. Jag blir visst smart under promenadturer då :P.
Jag tar för givet med promenader, varje gång när jag tar en promenad, inser jag att det är så skönt och att man hinner att tänka på alla saker och fundera igenom dem.. Naturen som är fin, härligt att se hur det ser ut. Älskar promenader inser jag då!

Nu ska jag prova på att lägga in bilder från ikväll från mobilen till datorn. Det är första gången jag gör det, med just den här mobilen. Bilder kommer senare! Ja, om jag nu lyckas =)

Nattinatti // Promenadtjejen

Kära lillebror

Allmänt | 2008-04-13 | 00:12:47 Kommentera här! » 2 st

Han kom in i mitt rum, visst har han varit lite jobbig ikväll (han kom in och in några gånger och skämtade/retades liksom lite, "gå iväg" sa jag då. När han väl skulle precis gå, öppnade han och stängde dörren om o om igen, två, till fyra gånger max kanske).. suck...
Men den här gången kom han ialla fall in igen och frågade om vi kunde kolla på nån film tillsammans imorgon på kvällen. Och så förklarade han att mamma sagt till honom tidigare att jag var upptagen idag, (jag pluggade), så han tänkte att vi istället kunde göra det imorgon.

"Ska vi titta på nån film imorgon ikväll?..."
"Ja, det kan vi göra"
(tänkte då att klart det, sällan vi verkligen gör nåt tillsammans och att jag kunde alltid plugga på dagen och sen bara ett par timmar typ med lillebrorsan.. får passa på )
"Vi får kolla på texttv imorgon och se om det är nån bra film, annars tar vi nån dvdfilm." sa han

Jaa, mitt hjärta smälte så fort han föreslog att vi skulle titta på film ihop.. naaw... Gick fram och kramade honom

Ja, livet är inte alltid pest med lillebrorsan =) älskar honom..


Kramar // Storsyrran

Hemma

Allmänt | 2008-04-11 | 22:54:36 Kommentera här! » 0 st

Nu är jag hemma, ja sen ca kl fem (framme i Örebro) eller ca halv sex (hemma i lägenheten) välj ni vetja :P vilken tid jag är hemma då.

Har varit i Göteborg... trött, trött.. i huvudet. Det snurrar liksom lite i huvudet, nej, är snarare mos.. ja mos var det. Orkar inte att göra nåt, inte ens att svara på kommenterar som jag nu ser att jag fått. Gör det imrrn, förhoppingvis. Hoppas att ni kan förlåta mig, som rar jag är (hoppas jag ;) ) Kroppen är inte så pigg inte den heller, då jag suttit länge. Och nu måste jag fixa lakan och sånt att klä i, bädda. Dessa sängkläder är på sängen, men orkar jag.. aaaahh.. nästan så som jag önskar att jag kunde trolla utan nåt det minsta besväret, utan att ens behöva resa mig, lyfta mina händer och göra det.. suck.. ja, livet är verkligen grymt. eller... ja det är ialla fall ett i-landsproblem.
Början av tågresan var lite jobbigt tycker jag. Fick vara tvungen att flytta på mig tre gånger suck, då jag hade obokade biljett. Inte vad jag ville ha precis, menmen.. Till slut flyttade jag till en annan vagn som visade sig vara snäll mot mig, jag behövde inte flytta på mig. Fast två personer bredvid och framför mig fick det, inte jag wieee.. Jag hade tydligen valt just den rätta stolen! Lyssnade på min inre instinkt. Tänkte att kanske den eller den, men nej... Bättre den här. Valde just den här stolen jag lyckats behålla under resten av resan. =) Så jag kunde i lugn och ro läsa min bok.

Men vad är det här... Alldeles oviktigt svamlet... jag bara svamlar. Ingen är väl intresserad av det här missödet, händelsen.

Nu får jag återvända till sängen och fortsätta med att läsa lite (ja om jag nu lyckas med att sluta läsa), innan jag börjar fixa allt med lakan o så. Lugn, jag sitter/ligger inte på den obäddade, den är bäddad, bara med överkast.

Trött fortfarande, skönt med läsning nu då,  man befinner då sig i den världen.. proppar den fullt med i huvudet, då jag inte har mkt annat i huvudet, som är nästan mos.

Hejs svejs, natti // "Shopgirl"
(tänker på "Du har mail"-filmen) ;P

ringg....

Allmänt | 2008-04-05 | 18:32:12 Kommentera här! » 4 st

eller snarare "vibb" från min mobil nyss! Gissa vem som smsar..

Min käre lillebror, som frågar... "Kan du komma hit med min franska bok och franska häfte"
Inget mer.. Suck, att han glömde att ta med läxan och dessutom ber mig att lyfta mig upp på baken och ta med läxan och köra dit..
Jag - ..... "Var finns dem då? I din ryggsäck?"
" Nej, i vardagsrummet", fick jag svar.  Ahaa.. Nu förväntar han sig att jag ska köra dit med den.. Som om det var helt självklart. Jaja, som så snäll jag är, ska jag lyfta baken från stolen och köra..

Succkk.. jag som tyckte att det var så skönt att vara ensam hemma och bara softa.. Hade till och med börjat fundera på att ev ta ett bad, läsa en bok, kolla på en film eller till och med plugga.
Jag satt faktiskt och höll på att kolla upp vad det är man behöver göra för att ansöka till en kurs som jag är intresserad av..

Nää, nu smsar jag lillebrorsan att jag drar dit.

Hejdåå // Stora syrran
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se