Min studentbal 2007

Allmänt | 2007-06-06 | 17:37:01 Kommentera här! » 5 st

I onsdags (den 30 maj) var det en bal, som jag, Dennis, Camilla, Martin och Evelina gick tillsammans på. Dennis var min kavaljer, han var snäll som ställde upp som min kavaljer, ett stort tack till honom. :)

Hur början av kvällen gick. Jo, vi väntade på taxi, som skulle ha kommit halv sju. Men nej, så man fick ringa taxibolaget och frågade efter den. Det visade sig att de inte hade nån beställning. Va fn, jag hade ju bokat en taxi åt oss dagen innan. Men de skickade ialla fall en taxi, då var det löst.
När vi kom till Stora Hotellet på stan, där balen skulle äga rum. Då såg vi mycket folk, oj oj, tänkte vi.. Många var finklädda och de andra som kom dit fotograferade. Lite som den röda mattan kanske? :P haha

Vi fick välkomstdrink först, sen åt vi trerättersmiddag i en sal. God mat.. Killarna fick dra stolarna åt sina damer, man kände sig som en prinsessa :). Efter middagen gick vi ner, där det fanns ett dansgolv. Det var litet, man blev nog lite besviken. Man hade föreställt sig ett annat. men men. Jag fick dansa litee med Dennis, nån riktig dans som vals eller så? Nähä, vi var dåliga på det haha :P vi körde ändå på och dansade vår stil. Coolt..

Under tiden fotograferades vi oss, vilket är självklart. Inte tänker vi glömma bort kvällen. Balen sker nog bara en gång i livet. Men det kan man ju inte säga om Dennis, haha. En riktig veteran..
Jag är nöjd med kvällen, det var kul att vara extra finklädd en kväll.

Här får ni njuta och titta på några bilder från balen


                           






      
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se