En ny träningsperiod igen

Livsstil | 2012-10-29 | 20:38:48 Kommentera här! » 1 st

Nu har jag inte skrivit något på ett bra tag. Motivationen var låg i oktober månaden, dels på grund av all plugg och skrivningar som tog så mycket tid och dels på grund av att det inte funnits ett nytt träningsprogram. Men nu har jag precis fått ett nytt träningsprogram. Så det är dags att kavla upp ärmarna och träna ordentligt igen! Den här gången blir det främst med kettlebell som träningsredskap och magträningar. Ska bli roligt att se hur det går med redskapet.

Jag måste även påminna mig själv om mitt eget mål och vilja hela tiden just nu. Våren 2013 ska jag nämligen uppnå målet!

Fjärde veckan

Livsstil | 2012-10-04 | 00:37:00 Kommentera här! » 0 st

Fjärde veckan, den sista veckan i september månaden. Träningen och kosten gick bra den veckan med. I söndags var det dags för att kolla vikten och mått. Det visade sig att jag har gått lite ner i vikten och det har blivit lite mindre i mått. Jag är nöjd, med tanke på tiden jag lagt ner på. :) Det kan bara bli bättre i fortsättningen, då jag snart ska börja med ett annat träningsredskap och ett nytt träningsprogram. Med redskap och program blir det troligen effektivare med viktnedgång. En månad till med PT, det ska bli bra. Mitt mål är att att lyckas med viktnedgång till år 2013. Jag hoppas verkligen att det blir så, vet att det inte blir helt lätt det här. Har redan känt på det. Men kämpa ska jag allt göra! :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se