Tillbaka igen!

Allmänt | 2008-11-26 | 00:11:33 Kommentera här! » 5 st

Det har varit ett uppehåll ett tag eftersom jag haft mycket att göra.. Både på jobbet och fritiden. Får be om ursäkt, om ni undrat var jag tagit vägen. Jag finns fortfarande kvar :)

Ska berätta lite om det senaste som hänt.

Min bror och pappa fyllde år (dessutom på en och samma dag) för två veckor sen, vi (familjen och några till, som typ "tillhör" familjen) firade brorsan. Pappa smsade jag och grattade honom, eftersom han bor i Göteborg (egentligen i Kungälv, som ligger utanför Gbg). Så tyvärr blev det bara sms och sånt. Men ialla fall firade vi min bror, som är stor nu.. Hela fjorton år! Han är dessutom lång enligt mitt tycke, är ialla fall längre än mig... :)
Jag gav honom ett par dvdfilmer, komedi, som jag vet att brorsan gillar.. Sen har han fått en egen splitterny dator från familjen. Jag hade ju tagit med datorn, som är min egen, då jag flyttat hemifrån. Sen dess önskade han sig dator.. Där ser man, visst lönar det sig ibland att önska sig nåt :)

Kan berätta att varje gång vi träffas, ger jag alltid brorsan puss på kinderna och en kram. Ibland ger han mig puss också, på kinden, mest på skoj, men ändå. Sött =) syskonkärlek helt enkelt ;) Vet att han alltid är glad att se mig när jag kommer hem till dem. Det syns på honom och hans handling säger även det.
tss... vet att han inte skulle vilja att jag berättade det här hahah.. :)

Och en födelsedag till fanns det också!

Min älskade morfar fyllde 70 år i söndags! Jag är så glad att morfar finns, älskar honom så.. Han är alltid redo att ställa upp för familjen och vännerna. Han är även duktig på att laga mat och laga saker, som lampor och annat. Mamma har sänt in en notis om morfar till NA tidningen, då han är 70 år =)

Hemma hos mamma, firade vi familjen och några gäster morfar. Men även en av gästerna, som också fyllt år.
Vi åt middag, drack och pratade och sånt. Maten var bland annat lasagne, som var gott.. Tog till med det till jobbet och åt det på lunchen idag. Mums..

Sen får jag ju inte glömma att två personer, Camilla och Sarah, har fyllt år den 14 november. (Ni vet att jag har sagt grattis till er, men nu säger jag det igen.. Grattis! :) ) 
Sen finns även en person, som fyllde år innan dess, också i november... :):) Många som fyller år i november =)

oj, redan kl tolv, tiden går visst snabbt.. Jag ska lägga mig nu, imorgon blir det en tiidig morgon för min del
Livet är hårt... Jag är inte nån morgonmänniska, om inte nån redan visste det.

Gonatt med er! Sov så gott
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se