Hemma

Allmänt | 2008-04-11 | 22:54:36 Kommentera här! » 0 st

Nu är jag hemma, ja sen ca kl fem (framme i Örebro) eller ca halv sex (hemma i lägenheten) välj ni vetja :P vilken tid jag är hemma då.

Har varit i Göteborg... trött, trött.. i huvudet. Det snurrar liksom lite i huvudet, nej, är snarare mos.. ja mos var det. Orkar inte att göra nåt, inte ens att svara på kommenterar som jag nu ser att jag fått. Gör det imrrn, förhoppingvis. Hoppas att ni kan förlåta mig, som rar jag är (hoppas jag ;) ) Kroppen är inte så pigg inte den heller, då jag suttit länge. Och nu måste jag fixa lakan och sånt att klä i, bädda. Dessa sängkläder är på sängen, men orkar jag.. aaaahh.. nästan så som jag önskar att jag kunde trolla utan nåt det minsta besväret, utan att ens behöva resa mig, lyfta mina händer och göra det.. suck.. ja, livet är verkligen grymt. eller... ja det är ialla fall ett i-landsproblem.
Början av tågresan var lite jobbigt tycker jag. Fick vara tvungen att flytta på mig tre gånger suck, då jag hade obokade biljett. Inte vad jag ville ha precis, menmen.. Till slut flyttade jag till en annan vagn som visade sig vara snäll mot mig, jag behövde inte flytta på mig. Fast två personer bredvid och framför mig fick det, inte jag wieee.. Jag hade tydligen valt just den rätta stolen! Lyssnade på min inre instinkt. Tänkte att kanske den eller den, men nej... Bättre den här. Valde just den här stolen jag lyckats behålla under resten av resan. =) Så jag kunde i lugn och ro läsa min bok.

Men vad är det här... Alldeles oviktigt svamlet... jag bara svamlar. Ingen är väl intresserad av det här missödet, händelsen.

Nu får jag återvända till sängen och fortsätta med att läsa lite (ja om jag nu lyckas med att sluta läsa), innan jag börjar fixa allt med lakan o så. Lugn, jag sitter/ligger inte på den obäddade, den är bäddad, bara med överkast.

Trött fortfarande, skönt med läsning nu då,  man befinner då sig i den världen.. proppar den fullt med i huvudet, då jag inte har mkt annat i huvudet, som är nästan mos.

Hejs svejs, natti // "Shopgirl"
(tänker på "Du har mail"-filmen) ;P

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se