Igår

Allmänt | 2007-08-12 | 16:04:09 Kommentera här! » 3 st

Skulle hälsa på en kompis, Sarah. Valde en kjol och linne att ha på mig, eftersom det verkade varmt. Vilket stämde, varmare än jag trott. Så tog en promenad till henne, skönt det var.
Hemma hos henne, snackade vi och åt glass. Snackade om olika saker.. Sen fick jag en överraskning. Sarah bjuder mig på en resa till Stockholm, Gröna Lund tillsammans med henne. En studentpresent. Vad snällt av henne, överraskad jag blev. :) Vi ska resa dit snart.. Tack Sarah! Det ska bli kul att åka dit med henne, speciellt då jag aldrig har varit på Gröna Lund.
Tiden gick fort medan vi snackade. Tittade till slut på klockan och kände mig hungrig.. Ja, lika bra att dra hem och fixa mat.

Sagt och gjort. Fixade mat kanske vid kl tio, så sent brukar jag inte laga mat. Engångsgrej får vi hoppas ;)
Sen kollade jag på en av filmer jag lånat av Sarah. "Aquamarine". En gullig film, som handlar om två bästa kompisar, en av dem ska flytta till andra sidan av jorden. De önskar sig en mirakel att flytten inte ska bli av, men vad händer.. En sjöjungfru dyker upp och ber om deras hjälp med att hitta kärleken åt henne. Om de hjälper henne, så ska hon uppfylla deras önskan...

Ha en skön söndag ni allihopa! Kram


Kommentarer
Skrivet av: Anonym

Ja den där filmen Aquamarine.. det har jag sett med sambon. Rätt söt film faktiskt. Kul att du ska till Gröna Lund. Det är värt den resan bara för att ha det roligt. Kram

2007-08-13 @ 22:11:10
Skrivet av: Camilla

Det var jag som skrev den förra kommentaren. :)

2007-08-13 @ 22:12:12
Länk: http://femina.blogg.se
Skrivet av: Emelie

skriv lite mer blogg du!!

2007-08-22 @ 16:01:07
Länk: http://nogg.se/travbruden

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se