Blogg och halsband...

Allmänt | 2007-10-11 | 00:50:02 Kommentera här! » 0 st

För en tid sen har jag följt en söt tjejs blogg, som handlar om dumma prickar - tumör i hjärna - som hon hade.

http://hem.passagen.se/dummapricken/

Det är fruktansvärt att det kan hända sådana saker, som man inte kan styra över, framförallt att det händer barn med. Det är skrämmande att man kan få "dumma prickar", det tar en från livet och de vanliga vardagliga saker som att springa och leka eller vara i skolan/jobbet, göra det man vill. Men så säger kroppen stopp, man orkar inte lika mycket som tidigare. Jag önskar att dumma prickar och andra dödliga sjukdomar ska gå att bota en vacker dag, med hjälp av vetenskap. Och lite hopp...

Jag känner att jag vill göra något, efter ha läst sådana bloggar. Men vad kan man göra... Joo, då såg jag en länk till en sida där man kan köpa nåt och så går pengarna till en fond, Barncancerfonden. Överskottet från försäljningen går till forskningen kring barncancer. Men man kan självklart även donera pengarna till fonden eller nån annan fond.

Tänk att man ialla fall kan göra något, för inte kan man själv bota dessa sjukdomar eller så, tyvärr. Man skulle må bättre av att donera eller köpa för en bra sak. Har funderat på att göra det själv en längre tid nu..

Är sugen på att köpa ett halsband, som det står HOPE på. Fint ord ju! Hoppet övergiver inte en, till och med i mörka stunder.. 

HOPE-halsbandet är designat av Karma

Det ska jag köpa nån gång! Kanske snart...

Halsbanden och andra saker kan man köpa på:
www.barncancerfonden.se/content2/index.php?pid=506

Här är också en länk till en annan söt killes blogg, som jag upptäckte idag. Han har också dumma prickar.

http://gustav.avalonet.net/laget.htm

Det är tufft att läsa dessa, men det är nog viktigt att läsa dem tror jag. Man inser att det inte alltid är så underbart med världen, livet kan vara tufft också..

Vill avsluta med att ni kan göra något också! Det är så lätt att tänka att man inte kan göra något, "jag är ju bara jag, inte kan jag väl göra nåt"... Nej, det stämmer inte. Det spelar inge roll hur litet eller stort det är, det är ändå alltid värt att göra något. Ge bort något, donera eller köp något, för en bra sak.

Kramar på er


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se