Vecka 37...

Allmänt | 2007-09-26 | 22:26:58 Kommentera här! » 0 st

Det var ett tag sen jag skrev nåt här.. Tänkte berätta lite om vad som hänt v. 37 (dvs för två veckor sen).

Då kom gumman Eve och sov hos mig :). Det var roligt att vara med henne, då vi inte hade sett varandra sen studenten. Vi snackade om en hel del, om vad som hade hänt o sånt.. Sen på fredag samma vecka, bjöd jag några kompisar hit, med anledningen av min födelsedag ( i slutet av aug). Fick presenter, blev glad för dem. Alla presenter var toppen.. men naturligtvis var kompisarna som var de viktigaste och bästa, som kom ;).

Vi drog till stan och åt på en ny dansk restaurang, "Jensen`s Bofhus". Fint därinne.. Men deras toaletter måste man kolla in ;P när man är där.. Vad är det med dem..? Nähä, inte tänker jag säga nåt.. :)
Sen var middagen över, tack för att ni följde med. Det var kul att träffa er allihopa.

Jag, Eve och Annusj som också skulle sova hos mig, drog hem. Vi kollade på en film "Imagine me & you", som jag fick i present av Annusj. Bra film, det var en av filmerna som jag velat kollat på. Ni som känner mig, vet att hur jag är när det gäller filmer, haha.

Jag och Eve gick på bio och såg "Kärlek på menyn" den helgen. Vi var också hos Dennis och kollade på nån film (vid ett annat tillfälle).. 

På måndag - den 17 e - åkte gumman hem, saknar henne.. Lycka till med allt, lägenheten och annat, gummsan :)

Mycket har hunnit hänt på sistone.. Få se vad som händer i framtiden, med allt.

Hej svejs

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se