Filmkväll

Allmänt | 2008-08-15 | 21:09:34 Kommentera här! » 0 st

Såg att jag glömt att publicera det här inlägget. Men det var ialla fall nån (ett tag sen..) lördag sen.

På en lördagseftermiddag hälsade jag och en kompis på en annan kompis. Det blev filmer och sushi =) mums.. och även ostbricka och te senare på kvällen. Gött... 

Vi såg på "What happens in Las Vegas" och "I thinks i love my wife". Efter den första filmen, åt vi sushi och sen spelade vi "Den försvinnade diamanten", körde bara ett omgång. Gissa vem som fick diamanten. Självklart var det jag :P, fast jag vann inte.. ja så kan det gå..

Det var kul med dessa sysslorna, speciellt på den trista regninga dagen då.

Jag tyckte att What happens in Las Vegas var rolig, värt att se. Gillade en grej, som Cameron Diaz i en av huvudrollerna, gjorde med sin ringfinger, alla ni vet vad jag menar om ni har sett den =).

Filmen är en romantisk komedi och handlar om två personer som åker till Las Vegas, en och var med sina kompisar för att ha kul och glömma sitt elände i deras liv. Men så träffar de varandra och nästa dag... ring på fingret.. oj.. ;) Men så händer en sak och tvingar dem att stanna hos varandra fast de inte vill det. Ashton Kutcher är med i den filmen, också i huvudroll givetvis.

Om ni inte sett den, tycker jag att ni ska se den.


  

Bilden hämtad från http://www.circuit-empire.com/posters/What%20Happens%20in%20Vegas%20Posters.jpg


I think i love my wife var en sådär film tyckte jag. Kanske för jag hade andra förväntningar på den...? Men den var ialla fall ok. Trodde från början att det var så och si, men så riktigt var det inte, som jag trott.

Den handlar om en man som är gift och tvivlar på deras äktenskap, det pga vissa problem i detta äktenskapet.
En dag träffar han en kvinna...
 Bilden hämtad från http://www.collider.com/uploads/imageGallery/I_Think_I_Love_My_Wife_DVD/i_think_i_love_my_wife_dvd__large_1.jpg

Båda bilder kan klickas för förstoring.

Ha en skön kväll!

(En rättelse; det är tydligen "What happens in Vegas", Inte "....Las Vegas"....?)


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se