Min önskelista

Allmänt | 2008-08-15 | 01:16:47 Kommentera här! » 1 st

Tänkte att det skulle vara bra att skriva ner en önskelista, om vad jag önskar mig i födelsedagspresenter. Dessutom är jag lite rastlös just nu..


Önskelistan

-
Första av allt.. Massor massor ikeapresentkort!! =) behöver...

- Den där bruna brädan av trä, som man har till badkar (nämnde det i ett tidigare inlägg)

- En bok, som heter "Emma, Mias dotter". Den vill jag gääärna ha! (Tidigare böcker, av Maria Eriksson, är Gömda, Asyl och Mias systrar har jag redan. Så självklart vill vill jag ha den =) ) (vill gärna också ha Mias hemlighet)
Kan även nämna att jag älskar Nora Roberts böcker, har nästan alla hennes böcker nu. En ny bok, som jag inte har, heter På slaget tolv. Ett tips bara ;)

- Filmer... Det finns självklart flera som jag skulle vilja ha, men Bristande bevis och Little miss sunshine är jag sugen på att ha. Har inte ens sett dem, men har alltid velat se dem. Och så har jag alltid velat ha alla Marlee Matlins filmer, hon som är en döv amerikansk skådespelare. Så om jag skulle få nån av hennes filmer, skulle jag bli jätteglad :)

http://meyouus.blogg.se/2007/september/filmer-med-marlee-matlin.html#comment

Tillägg: Utlämnad, med Reese Witherspoon och Jake Gyllenhall, Half Nelson, med Ryan Gosling och Into in the Wild, som är en sannbaserad film. 
 
Och målargrejer; kol, pastellkritor och akrylfärger och dukpapper är dessa saker som jag skulle vilja ha. Men dem ska jag nog själv köpa nån vacker dag då..

Ja, det räcker nog så. De alla andra sakerna är underhållande, så att säga, och som man skulle vilja ha. Men jag vill nog mest av allt ha ikea presentkort. Det skulle vara toppen, eftersom jag ska flytta till en egen lägenhet snart och kommer att behöva massor saker.

Nu ska jag gå och lägga mig. God natt, gott folk


Kommentarer
Skrivet av: Emelie

tack för tipset ;P

2008-08-15 @ 11:27:41
Länk: http://emifia.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se