Livet

Allmänt | 2008-02-06 | 21:15:47 Kommentera här! » 3 st

Det händer lite grejer i mitt liv just nu, ja alltså i kärlekslivet.. Vet inte hur det blir med det längre i framtiden, eller inte nu heller för den delen riktigt. Jaa.. tänker ju inte blotta mig här i bloggen.
Men det är bara det att det ibland känns som om att livet är detsamma, bara rullar på.. Det har ju inte skett direkt större förändringar i mitt liv på senaste tiden.. Men när jag tänker efter, joovisst det händer faktiskt nåt i mitt liv, dock mest i kärleksområdet. Just nu får jag se vad som händer i det området... Hmm

Jag funderar även en del hel på vad jag vill, med livet, gällande allt.. Kärlek, framtid (bl.a utbildning/jobb), hur jag är som person osv. Är dock lite osäker angående vilken väg jag ska ta (tänker då främst på utbildning/jobb i framtiden). Det är ju liksom livsavgörande! känns det som fast jag vet att jag kan ångra mig och byta väg om det skulle bli så. Men vill ju välja rätt från början direkt, så att jag inte behöver ha nåt problem senare. Orka ju med krångel. Men inte alltid lätt det.

Just nu hoppas jag dock på att hitta jobb och sen lägenhet, så att jag kan flytta hemifrån och klara mig på egen hand. nej livet hemma är inte precis riktigt pest! :) Det är skönt och billigt att bo hemma, men det är nog snart dags för att flytta hemifrån pga ett par anledningar.

Ja, tankarna strömmar genom fingrarna från huvudet, ut till tangenterna samtidigt som jag skriver. Skriver så fort det med! Rent spontant att skriva här...

Hmm ja det får räcka la det. Jag brukar inte blotta mig, mitt liv med vilje, men det är i alla fall en liten glimt här som ni får läsa.


                        image58        image60
  
                               Choklad är livet, sägs det... Stämmer det?.. hmm


Kommentarer
Skrivet av: Camilla

Det är ju det som är det intressanta. Livet. Men man behöver inte blotta sig helt. Man bestämmer ju vad man vill avslöja. Jag har läst bloggar som är mycket, mycket mer avslöjande, men då är blogginnehavaren anonym. Det är lite skillnad, det. :) Hmm... Jag tror det kommer gå bra för dig, det är bara att tro på sig själv!! Kram :)

2008-02-06 @ 22:15:25
Länk: http://femina.blogg.se
Skrivet av: Emelie

det går bra för dig.. visst är choklad bästa man vet ;)

2008-02-07 @ 19:32:04
Länk: http://emeliesamuelsson.blogg.se
Skrivet av: eve

chocklad är livet och passionen=)

2008-02-09 @ 00:55:33

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se