Folk omkring oss...

Allmänt | 2007-09-03 | 21:28:26 Kommentera här! » 1 st

Idag var jag på stan och gjorde ärenden. När jag gjort dem, gick jag till min bil, som låg nära G-viksbadet. Medan jag gick, såg jag folk. All slags folk, i olika ålder och i olika livsskeden. Häftigt när man tänker efter...
Ett par som pussades, en mamma som hade sitt barn i barnvagnen ståenden med några personer, en gammal man som gick långsamt, ett gammalt par som pratade, ett kompisgäng som umgicks och barn som sprang runt.. Svenskar som invandrarna. Tankarna slog mig om att vissa kanske inte bodde i Örebro, tex nån av paret jag såg kanske inte är härifrån och är här för att hälsa på sin partner. Hur träffades de till exempel, vad hände... Ett gammalt par, vad tycker de om oss unga och samhället som säkert är annorlunt idag..  Och hur kom det sig att de fortfarande har något att prata om, efter alla dessa år. Men kanske de hade träffats nyss och blivit ihop. Vem vet...

Alla vi stod/gick förbi varandra och gjorde det vi skulle. Nära, men ändå långt borta. Alla har olika erfarenheter och befinner sig vid olika livsskeden.
Vad har hänt i deras liv och vad som ledde till att de valde det livet de har nu, kan man undra.. Kanske är det bara jag som är knäpp som tänker så.. uhmm :)
En sak är klart, alla var och en har sina historier, som är unika. Ja, din också!

Kram på er

Kommentarer
Skrivet av: Camilla

Ja.. Det är bara enkelt så att livet förändras av de val man gör. Utbildning, jobb, kärlek och annat kan förändra ens liv. Men trots det är man fortfarande samma person ändå. :)

2007-09-05 @ 15:04:32
Länk: http://femina.blogg.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se