Nya hyrfilmer

Allmänt | 2011-07-16 | 23:39:55 Kommentera här! » 2 st

Jag och älsklingen befinner oss i en sommarstuga på landet, det har varit avslappnat här. Vi har passat på att sola och grilla osv. Vilket var skönt å härligt... Men igår bestämde vi oss för att hyra några filmer då det varit sådär med väder och de flesta av filmerna här i stugan hade vi redan sett förut. Så det blev hyrfilmer :)

Vi såg på True Grift, med skådespelarna: Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin och Hailee Steinfeld. Det var Hailee Steinfelds filmdebut i den här filmen, vilken bra roll hon gjorde!

Handling: När Mattie Roos far blir mördade, så beslutar hon, en blott fjortonårig tjej, sig för att jaga rätt på mördaren (Josh Brolin). Hon anlitar en sheriff (Jeff Bridges) och en Texas Ranger polis (Matt Damon) för att spåra upp mördaren.

Jag tyckte att det var roligt att se en sådan film med vilda västerntema, då sådana inte görs lika ofta som förut. Bra film..Sen såg vi på Gulliver`s resor med Jack Black i huvudroll, filmen baseras delvis på den klassiska sagan.
När han fördes till ön Lilliput efter ett skeppbrott, upptäcker han att han själv är en jätte och endast lilliputtar (småfolk) bor på ön. Under resan lär han något om sig själv. En äventyrkomedi film, som är en modern version av sagan.
En underhållande film, det går att titta på en sådan film vid dåligt väder. Dock inte lika kul som man trott..Den sista filmen var Just Go With It, eller det svenska titeln Min låtsasfru, är som det låter.
Danny Maccabee, (Adam Sandler), träffar en drömtjej men tack vare en ogenomtänkt lögn värvar han sin assistent Katherine, (Jennifer Aniston), i rollen som sin blivande exfru. Men så blir han tvungen att också dra in Katherines barn som deras låtsasgemensamma barn i lögnen, därefter resar de allihopa tillsammans till Hawaii. Hur ska det gå där...?

Jag tycker att filmen är rolig att titta på och har sin charm. Gillar klart den filmen. Är dock lite ovan att se Adam Sandler spela ihop med Jennifer Aniston, men det är bara positivt det.Är nöjd med hyrfilmerna som vi valt!

Vi tittar mycket på filmer, så att jag nästan aldrig hinner skriva något om filmer här, men nu har jag äntligen gjort det.

Nu önskar jag er filmnöje! Kanske ni tittar på någon av dessa?... :-)
Livet....

Allmänt | 2011-07-01 | 18:20:38 Kommentera här! » 0 st

Nu är jag tillbaka efter en lång tid. Det har hänt så mycket i mitt liv på sistone.

År 2010 - 2011
1. Slutade mitt jobb, drygt två år hade gått.
2. Flyttade till Stockholm, till min kärlek. Ett nytt kapitel i livet.
3. Fick ett vikr.jobb.
4. Den största sorgen skedde. Min högst älskade morfar gick bort efter en tids sjukdom.
5. Begravningen.
6. Fick reda på att två av mina närmaste vänner är gravida. Känner glädje med dem. Önskar dem all lycka!!
7. Jag kom in på en utbildning, något som jag önskat en längre tid nu. Glädjen finns, men samtidigt tänker jag så mycket på saker och ting..

Det återstår nu att se vad som väntar i framtiden. Men just nu vet jag två saker. Mina vänner ska föda på hösten, så det ska bli spännande. Jag börjar skolan också då, så det ska bli intresserant att se hur det går med utbildningen, klasskamraterna och allt sånt där. Ser i alla fall fram emot dessa händelserna.


Men. Flera gånger har jag legat och drömt och tänkt på tiden. Livet. Beslut efter beslut. När jag började jobba år 2008 och slutade år 2010. Eftersom jag var tvungen att sluta, var det dags att flytta till Stockholm, dels för kärlekens skull, men också för framtidens skull. Här finns ju jobb och utbildningar. Här finns det den här åtråvärda utbildningen, som jag äntligen lyckats med att komma in på.

Men när jag tänker på morfar, så tänker jag på den all tiden jag fick tillsammans med honom och hur jag hanterat sjukdomen och sorgen. På den tiden jag förlorat, som jag kunde ha haft om jag fortfarande bott i Örebro.
Jag vet att jag åkt mycket till Örebro under den tiden, men..
Nåja, det var nog ändå menat att jag skulle flytta till Stockholm, det blev trots allt bra. Kom ju in på utbildningen nu, vilket var mitt mål. Vet att morfar ler i himmlen, åt att jag kommit in. Han skulle glädja sig med mig. Laga favoriträtten plov och skåla över matbordet tillsammans med mig och alla andra runt. Det saknar jag..Ja, alla tankar surrar runt i huvudet omkring livet och nästa kapitel, som innebär utbildning. Jag hoppas bara att det blir bra. Ett bättre år 2011 i fortsättningen. Med utbildningen, sociala biten här i Sthlm, vännerna och familjen. Självklart räknas min sambo dit :).   
Livet helt enkelt
.


Njut av sommaren! Den går fort, det är ju redan juli nu.
Ha det så bra än så länge

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se