Film ikväll

Allmänt | 2008-02-27 | 00:37:30 Kommentera här! » 8 st

på tv igen.. Såg "Systrar i jeans" för första gången, som faktiskt är bra. Jag hade låga förväntningar på den filmen innan.. Men oj bra är den faktiskt! Fast även om det kanske kan vara lite rörigt i början av filmen, vem är vem liksom.. Tipsar er att se den! Ha låga förväntningar ni bara.. =) När man har det, så brukar filmer vara bättre än man trott. Bra filmer det..

Filmen handlar om fyra olika vänninnor, som upptäcker ett par magisk jeans som passar dem allihopa. De beslutar sig att ha den en vecka i tur och tur. Sagt och gjort..
Alla de fyra går igenom någotingt och med jeansen, pågår deras historier/händelser. Filmen är baserad av en bok, med samma titel.

Se den =)

Skådespelarna är: Alexis Bledel (med i Gilmore Girls-serien, som jag sett), Blake Lively (med i Gossip Girl-serien, som jag inte följer och inte sett), Amber Tamblyn (med i Joan of Arcadia, (Mellan himmel och jord, på svensk titel)-serien, som jag sett) och America Ferrera (med i Ugly Betty-serien, som är bra, sett/väntar nu på mera avsnitter..) =). .


                                       image91


Tack för mig.. //Systrar i jeans-tjejen ;)

Äntligen över!

Allmänt | 2008-02-25 | 21:18:06 Kommentera här! » 2 st

Igår, den 24 februari, var min körprövotid - 2 år - äntligen över! Så fort tiden har gått, tänk att det redan har gått två år nu. Nu kan man väl börja gasa lite för fort kanske... ;P

Minns hur den morgonen var när jag skulle ha uppkörning. Så nervös jag var (magen protesterade), så att jag inte kunde klara av att äta upp frukosten heheh... Skitade i den och gick dit, en kort promenad på några minuter, till vägverket, beväpnade med vattenflaska, plånbok plus papper. Efter en liten väntetid, var det dags..

Ca 20 - 30 minuter, skulle jag tro, senare... Sa man mig att "det känns jättebra att åka med dig och du tittar bra.. Så du får körkort." Jaa, gissa hur glad jag var då! Och det på första försöket, skönt! De senaste månaderna hade jag kämpat med att köra och köra.

Senare denna sommaren skaffade jag en bil, min lilla fina älskling blå bil.  =)

Och nu... 2 år... oj var har egentligen de åren tagit vägen?.. kan man nästan börja undra.


Kramar // Körkortstjejen ;)

NU

Allmänt | 2008-02-25 | 00:20:50 Kommentera här! » 1 st

lyckades jag med att fixa profilbilden, med en viss hjälp av snälla Camilla. Tack Camilla!

Bytte till en bild där jag tog studenten. Den bilden passar ju perfekt till " ...ta klivet till vuxenlivet." Men jag vet att jag kommer att byta till en annan bild igen senare, känner mig ju väl :P Brukar byta om och om.. Ni som har mig på msnlistan, kan se att jag ofta byter bilden där. Hahah sån är jag. Ändrar mig.. lessnar.. dags för en ny... Nä en ny igen nu... sånt där =)


Ja, nu är det väl dags att säga god natt...
Natti //Profilbild - tjejen

Grrrrrrrrrr

Allmänt | 2008-02-23 | 22:45:48 Kommentera här! » 1 st

Frusterad jag blir nu! Försöker fixa med profilbilden, hittills lyckades jag med att göra bilden stor, men inte med att den får plats i menyn. Har testat flera gånger med att minska, fortfarande samma sak ändå fast bilden är minskad.. Näähää bilden vägrar fatta o lyda mig!
I alla fall har jag varit duktig som fattar hur det funkar med att "förstora" profilbilden. Bytte också bilden, roligt med något nytt.

Bara den jäkla bilden som inte får plats i menyn, som är kvar att fixa! suck...  Nån... hjälp mig.. eller help me så att alla här i universium kan fatta mig...

Hjälp.....

Hela dagen...

Allmänt | 2008-02-21 | 00:24:59 Kommentera här! » 4 st

Idag har jag varit på stan sen före kl 12, tillsammans med en kompis Sarah. Vi gick på stan och shoppade lite kläder.. Sen åt vi lunch på Bara Vara. Deras milkshake är min favorit! Det finns olika smaker att välja på, mums.... Därefter kollade vi runt litegrann. Sen var det dags att vinka hejdå till varandra, ja just det krama får man inte glömma. Sen smsade jag en annan kompis Emelie, som jag bestämt tidigare med, att träffas när jag väl var klar. Medan jag väntade hann jag bl.a omlåna en bok.. Försenad! = avgift... Opps.. Men äsch det väntade jag mig ända. Ja, en deo fick jag inte glömma att köpa så gick till en mataffär nere i krämaren. Visste att de brukar ha min favoritdeo, Palmolive (röd). Sen uppe igen... Strosade runt, in och ut från affärerna.. En liten puff i armen, vaa... Vände mig om, där fick jag se en gammal lärare på högstadiet. Maria!.. Det var roligt att se henne, vi småpratade om vad jag gör nuförtiden och sånt där. Sen rusade hon iväg. Minns att hon älskar lila och klär sig gärna i lila.. Heheh

Sen efter en stund, träffade jag Emelie. Kollade lite runt.. Köpte en film till min (ja, inte min, utan mammas killes) gammal kamera.
Vill fotografera utomhus, naturen... Gillar svartvita bilder, så det ska bli det. Får dra ut i naturen, gärna där det finns vatten (fors, älv eller nåt liknande) snart =) det har dröjt tillräckligt för länge nu med det. Har film nu så äntligen.. *blink* snurr... *blink*.... :)

Vi fikade i Java.. Sen åkte vi hem till mig och kollade på en serie, "Men in trees".  Sen fikade vi med hemgjorda minipiroger, som mammas kille gjort, och smörgås + te o juice.. Gött...

 Här är en bild på oss två goa tjejer, jag och emelie.

Nu ska jag lägga mig.. trött men skönt. Känns som om att jag kan sova gott efter idag.

Natti natti på er

I brist på sysslor...

Allmänt | 2008-02-17 | 18:44:26 Kommentera här! » 2 st

laddade jag en ny profilbild på mig själv. Lär säkert ändra profilbilden igen snart... Men den här bilden duger fint än så länge. I bakgrunden av bilden ser ni ett hjärta, (vet att det kan vara svårt att se på en liten bild menmen)..

Jag skulle vilja ha en större profilbild, som vissa har. Men vet inte hur man fixar det. Vet nån det? Kanske ni?.. Vore tacksam för hjälp i så fall! =)

Åå....

Allmänt | 2008-02-17 | 18:28:34 Kommentera här! » 0 st

h vad uttråkad jag är just nu! Har läst alla bloggar, inga uppdaterade suck... Läst nyheter, både på aftonbladet och expressen. kollat email och så... Inte någon bra program, som jag vill se, på teven det heller.. nähää... Inget speciellt att göra här.

Hmm... Funderar på att kolla på någon film, som jag lånat från en kompis. Men vill jag se en film nu... Njaa... Sugen på att göra något vettigt, som är kul, kanske med någon.. mhmm... Städa... Vill göra det men inte nu.. Imorgon.. Jo, det får bli imorgon.

Ähh... Nä nu får jag äta och sen komma på vad jag ska göra..

Hej svejs //uttråkadtjejen

Titta hit

Allmänt | 2008-02-17 | 17:58:52 Kommentera här! » 1 st

Visst är det här paret söt.... :)

image70 
image71

Hittade bilderna på en sida, search.sweetim.com/?src=10.

Alla hjärtans dag

Allmänt | 2008-02-14 | 19:52:34 Kommentera här! » 0 st

Idag är det Alla hjärtans dag. Har dagen någon stor betydelse? Ska man visa den man älskar kärlek och göra något speciellt, kanske till och med köper något, på grund av den här dagen som sker en gång om året. Hur kom dagen till, kan man ju undra.. En del, som är cyniska, säger att dagen är bara en jippo, på grund av dessa företag/affärer som säljer korten och andra saker, som får folk att köpa och visa behov av att man älskar en. På dessa människor tjänar man. Är det verkligen så..? Ja, jo det kan vara så, visst man försöker tjäna på varje sak som går att sälja. Se bara på halloween till exempel. Men är verkligen dagen till exeistens bara tack vare branschen?..

Det finns ju (sanna? det kan man diskutera) historier/myt som sägs vara den som skapade den här dagen.


1) Munken Valentin som levde i Rom för över 1700 år sedan som i hemlighet vigde förälskade par, även fast kejsaren hade förbjudit detta.

2) Den kristne mannen Valentin som fängslades för att han vägrade att be till hedniska gudar. Enligt legenden skulle denne man botat fängelsevaktens blinda dotter. På Valentins avrättelsedag, den 14:e februari, skulle han ha skickat henne en lapp signerad "Din Valentin".

3) Biskopen Valentin i Terni (i Italien), född omkring år 268 e kr som avrättades för sin kristna tro. Sägnen om honom säger att han gav blommor till sina älskade som han själv plockat i sin trädgård.

4) En modig präst, i Rom år 269 e Kristus, vigde förälskade par i hemligheter, eftersom kejsaren hade förbjudit alla giftemål mellan unga människor. Han upptäcktes, blev fängslad och avrättades sedan genom halshuggning. Innan dess hann han smuggla ut ett kärlekskort till fångvaktarens dotter. Kortet var undertecknad "Från din Valentin"


Kanske beskriver sägnerna en och samma person? Valentin blev i alla fall helgonförklarad under medeltiden och sen dess har Valentin varit kärlekens skyddshelgon.De 3 punkterna hittade jag på aftonbladet.se.

Det är intresserant det här.. Jag kan tycka att en sån dag som den här är rolig, då får man känna sig uppvaktad av någon eller uppvakta nån, med andra ord uppmärka någon speciell.
Men ibland känner jag lite liksom vadå.. och lite trist ibland (speciellt när man är singel) Jag tycker att man inte behöver göra erhört grej av dagen, men man får gärna göra något lite speciellt.. Som singel får man uppmärka sina nära och kära, för att de är visst värda den dagen och för att de är en del av ens liv. Men som upptagen är säkert dagen roligare, då brukar man ju ägna sig åt sin partner. Men det behöver ju inte alltid vara enbart partnern utan vänner och familjen ska man också uppmärka. Låter det rimligt?...

Ha en trevlig Alla Hjärtans Dag!

//Din Valentin (?)..
:)

Jaaaa...!

Allmänt | 2008-02-13 | 18:19:57 Kommentera här! » 1 st

Ikväll kl 21.00 är det dags för säsongpremiären av Grey`s Anatomy :)
Jag har längtat efter den serien och även flera andra serier. Så som senast förra veckan var jag längtansfull/sugen på att få se på dessa favoriter till serier jag har. Och nu är åtminstone en serie tillbaka.. Halleluja

Ikväll: Spanar på snyggingar och dessa kärleksproblem som dyker upp i den serien, men också vänskap och fall som dessa läkarna får. Mmmm...
Äntligen... :P


      


//Grey`s Antomytjejen
Nynne

Allmänt | 2008-02-13 | 00:17:52 Kommentera här! » 0 st

Såg en film (som vanligt hehe), som visades på teven ikväll... Nynne heter filmen, verkar vara en bra film.. Ärligt talat var jag ganska dålig på att fokusera på filmen ikväll. Hade annat att göra.. Men hann i alla fall se det mesta. Kul film tycker jag.. Utifrån det jag sett i alla fall haha :P.. Det finns roliga scener i filmen..

Filmen handlar om en (neurotisk och shopolich) singeltjej på 30 +, i Köpenhamn, Danmark , som befinner sig i karriären och blivit dumpad. Hon söker efter den rätte..  
En "Bridget Jones-dagbok" film typ..

   
                          
Har ni sett den filmen? Vad tycker ni om den i så fall?

En film

Allmänt | 2008-02-10 | 00:30:57 Kommentera här! » 5 st

Ikväll såg jag en film, som är svensk. Har velat se den sen länge, men tack vare teven har jag nu sett filmen :)

Vad filmen heter..? Joo.. Grabben i graven bredvid. Det är en bra film tycker jag. Har bara sett få svenska filmer, som är bra. Filmen handlar ialla fall om en man och en kvinna, som söker efter något/någon och träffar varandra. Naturligtvis sker det problem..
Tipsar er att se den. Då får ni se om ni också gillar den eller inte. =)


                          image62

Nu är det väl snart dags att lägga sig.
God natt //Filmtjejen

Livet

Allmänt | 2008-02-06 | 21:15:47 Kommentera här! » 3 st

Det händer lite grejer i mitt liv just nu, ja alltså i kärlekslivet.. Vet inte hur det blir med det längre i framtiden, eller inte nu heller för den delen riktigt. Jaa.. tänker ju inte blotta mig här i bloggen.
Men det är bara det att det ibland känns som om att livet är detsamma, bara rullar på.. Det har ju inte skett direkt större förändringar i mitt liv på senaste tiden.. Men när jag tänker efter, joovisst det händer faktiskt nåt i mitt liv, dock mest i kärleksområdet. Just nu får jag se vad som händer i det området... Hmm

Jag funderar även en del hel på vad jag vill, med livet, gällande allt.. Kärlek, framtid (bl.a utbildning/jobb), hur jag är som person osv. Är dock lite osäker angående vilken väg jag ska ta (tänker då främst på utbildning/jobb i framtiden). Det är ju liksom livsavgörande! känns det som fast jag vet att jag kan ångra mig och byta väg om det skulle bli så. Men vill ju välja rätt från början direkt, så att jag inte behöver ha nåt problem senare. Orka ju med krångel. Men inte alltid lätt det.

Just nu hoppas jag dock på att hitta jobb och sen lägenhet, så att jag kan flytta hemifrån och klara mig på egen hand. nej livet hemma är inte precis riktigt pest! :) Det är skönt och billigt att bo hemma, men det är nog snart dags för att flytta hemifrån pga ett par anledningar.

Ja, tankarna strömmar genom fingrarna från huvudet, ut till tangenterna samtidigt som jag skriver. Skriver så fort det med! Rent spontant att skriva här...

Hmm ja det får räcka la det. Jag brukar inte blotta mig, mitt liv med vilje, men det är i alla fall en liten glimt här som ni får läsa.


                        image58        image60
  
                               Choklad är livet, sägs det... Stämmer det?.. hmm

Mums..

Allmänt | 2008-02-05 | 23:31:54 Kommentera här! » 2 st

Semla!  Åt en semla och te ikväll, gott det var. Mm, skönt o gott på kvällen med dessa två. Tack kära mamsen.. =)

Några flera som har ätit nån semla?.. Om inte så kanske bilden på den lockar er till att käka en ;P

image57

Äntligen

Allmänt | 2008-02-04 | 21:43:48 Kommentera här! » 3 st

har jag fått fixa till bloggen, allt är nytt. Fixade jag det på egen hand?.. Näää, hade hjälp av den snälla tjejen, Camilla. Hon var på besök hos mig. När jag frågade om hon kunde hjälpa mig med att fixa lite med bloggen. Javisst sa hon.. Fint! Medan vi fixade med den, gick tiden fort! Nästan resten av tiden hon var här, gick åt bloggen. Oj...  Tack Camilla!

Det var skönt att ha nån med sig, (jag som är/var "gröngöling"), som kunde visa och förklara. Nu vet jag ungefär hur man gör, vilket betyder att jag kan fixa till bloggen själv i fortsättning.. (hoppas jag hehe)

Kram // Ms Purple

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se