Nya hyrfilmer

Allmänt | 2011-07-16 | 23:39:55 Kommentera här! » 2 st

Jag och älsklingen befinner oss i en sommarstuga på landet, det har varit avslappnat här. Vi har passat på att sola och grilla osv. Vilket var skönt å härligt... Men igår bestämde vi oss för att hyra några filmer då det varit sådär med väder och de flesta av filmerna här i stugan hade vi redan sett förut. Så det blev hyrfilmer :)

Vi såg på True Grift, med skådespelarna: Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin och Hailee Steinfeld. Det var Hailee Steinfelds filmdebut i den här filmen, vilken bra roll hon gjorde!

Handling: När Mattie Roos far blir mördade, så beslutar hon, en blott fjortonårig tjej, sig för att jaga rätt på mördaren (Josh Brolin). Hon anlitar en sheriff (Jeff Bridges) och en Texas Ranger polis (Matt Damon) för att spåra upp mördaren.

Jag tyckte att det var roligt att se en sådan film med vilda västerntema, då sådana inte görs lika ofta som förut. Bra film..Sen såg vi på Gulliver`s resor med Jack Black i huvudroll, filmen baseras delvis på den klassiska sagan.
När han fördes till ön Lilliput efter ett skeppbrott, upptäcker han att han själv är en jätte och endast lilliputtar (småfolk) bor på ön. Under resan lär han något om sig själv. En äventyrkomedi film, som är en modern version av sagan.
En underhållande film, det går att titta på en sådan film vid dåligt väder. Dock inte lika kul som man trott..Den sista filmen var Just Go With It, eller det svenska titeln Min låtsasfru, är som det låter.
Danny Maccabee, (Adam Sandler), träffar en drömtjej men tack vare en ogenomtänkt lögn värvar han sin assistent Katherine, (Jennifer Aniston), i rollen som sin blivande exfru. Men så blir han tvungen att också dra in Katherines barn som deras låtsasgemensamma barn i lögnen, därefter resar de allihopa tillsammans till Hawaii. Hur ska det gå där...?

Jag tycker att filmen är rolig att titta på och har sin charm. Gillar klart den filmen. Är dock lite ovan att se Adam Sandler spela ihop med Jennifer Aniston, men det är bara positivt det.Är nöjd med hyrfilmerna som vi valt!

Vi tittar mycket på filmer, så att jag nästan aldrig hinner skriva något om filmer här, men nu har jag äntligen gjort det.

Nu önskar jag er filmnöje! Kanske ni tittar på någon av dessa?... :-)

Kommentarer
Skrivet av: Emelie

Film freaken du! ;)

2011-07-17 @ 00:01:03
Länk: http://emifia.blogg.se/
Skrivet av: Karine

Haha, visst det är jag!! :P

2011-07-18 @ 13:30:09

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se