Kära lillebror

Allmänt | 2008-04-13 | 00:12:47 Kommentera här! » 2 st

Han kom in i mitt rum, visst har han varit lite jobbig ikväll (han kom in och in några gånger och skämtade/retades liksom lite, "gå iväg" sa jag då. När han väl skulle precis gå, öppnade han och stängde dörren om o om igen, två, till fyra gånger max kanske).. suck...
Men den här gången kom han ialla fall in igen och frågade om vi kunde kolla på nån film tillsammans imorgon på kvällen. Och så förklarade han att mamma sagt till honom tidigare att jag var upptagen idag, (jag pluggade), så han tänkte att vi istället kunde göra det imorgon.

"Ska vi titta på nån film imorgon ikväll?..."
"Ja, det kan vi göra"
(tänkte då att klart det, sällan vi verkligen gör nåt tillsammans och att jag kunde alltid plugga på dagen och sen bara ett par timmar typ med lillebrorsan.. får passa på )
"Vi får kolla på texttv imorgon och se om det är nån bra film, annars tar vi nån dvdfilm." sa han

Jaa, mitt hjärta smälte så fort han föreslog att vi skulle titta på film ihop.. naaw... Gick fram och kramade honom

Ja, livet är inte alltid pest med lillebrorsan =) älskar honom..


Kramar // Storsyrran


Kommentarer
Skrivet av: Sarah

Söt lillebror du har! Ja, jag håller med dig att det är skönt att vara äldst. Men ibland vill jag ha någon.. kanske en storebror som jagar bort alla dumma killar från mig. Bra va? ;) Men med åldern blir min älskade lillebror större då klarar han nog av uppgiften. Då är det väl 8 år mellan er?

2008-04-13 @ 14:12:18
Länk: http://q86.blogg.se
Skrivet av: Sarah

Skratt! Men brorsor kan vara härliga. Jag säger alltid min lillebror medan Mathias säger alltid syster till mig. Jag blir alltid lite sur när folk tror att jag är lillasyster medan brorsan är storebror. Shit! ;)

2008-04-16 @ 23:37:35
Länk: http://q86.blogg.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se