Promenad

Allmänt | 2008-04-21 | 00:01:58 Kommentera här! » 0 st

I fredags var jag hos en kompis på landet. Vi fikade lite bl.a och sen kollade vi på en film, med glass att mumsa på =) gött.. Det var första gången på länge att äta glass.. Det för mig, är ett vårtecken. Alltid glass på våren och sommar. Man blir glad av att se solen skina och att det börjar bli varmt... Snart dags för att byta däck, (äntligen)..

Ikväll tog jag en promenadtur, skönt det var. Det är fint ute på kvällen.. Solnedgång, molnen och träden... Vatten som speglar. Tog några bilder med mobilen, önskade då att jag hade en riktig kamera med mig så att jag kunde fota och fota den vackra naturen. Tänkte på vilka bilder jag skulle ha tagit på det och det.
Under promenaden hann jag tänka på saker som händer och ev som kommer att hända i mitt liv. Alla tankar dök upp.. Vad jag vill, vad jag bör göra.. Ja såna saker. Jag blir visst smart under promenadturer då :P.
Jag tar för givet med promenader, varje gång när jag tar en promenad, inser jag att det är så skönt och att man hinner att tänka på alla saker och fundera igenom dem.. Naturen som är fin, härligt att se hur det ser ut. Älskar promenader inser jag då!

Nu ska jag prova på att lägga in bilder från ikväll från mobilen till datorn. Det är första gången jag gör det, med just den här mobilen. Bilder kommer senare! Ja, om jag nu lyckas =)

Nattinatti // Promenadtjejen


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se