Förändring härinne

Allmänt | 2008-08-18 | 15:16:16 Kommentera här! » 1 st

Nu har jag äntligen börjat igång med att ändra på färgen och sånt på bloggen. Är nog klar nu, bortsett från headern som jag inte fixat. Skulle vilja ha nån snygg headerbild.. Menmen äsch det här duger än så länge.

Däremot är jag inte sååå säker på färgerna, speciellt lilafärgen. Kanske lite för starkt.. Det ser inte lika snyggt och stilrent ut, så att säga. Inte proffisigt ser det ju ut så.. Eller vad säger ni?
Men har nog den ett litet tag till, innan jag säkert ändrar den igen, om jag inte trivs med den färgen ja då. Profilbilden har jag tänkt bytt ut sen när jag flyttat till egen lägenhet, vilket skulle vara perfekt, passande. Inte ha studentbilden kvar längre då :)Kan tala om att jag ev inte kommer att kunna vara inne här eller annanstans på nätet/msn ett litet tag sen pga flytten. Så om jag är tyst ett tag så vet ni varför.


Kommentarer
Skrivet av: Emelie

prydligt det blev ;) jag ska åxå sätta full fart med att söka lgh nu. fick veta idag att jag är fastanställd nu på jobbet. Fan så jävla bra!! hehe. Så kan jag planera livet lättare.

2008-08-18 @ 17:12:47
Länk: http://emifia.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se