Nycklarna!

Allmänt | 2008-08-29 | 23:52:06 Kommentera här! » 5 st

Idag hade jag ett möte med kollegerna (och med två tolkar) och blev först bjuden på lunch och även lite te efteråt på en restaurang (Wobbler) som jag dessutom aldrig tidigare varit på. Mums, och gratis det med. Perfekt.. Sen satt vi i vår lokal och pratade och pratade. Tog upp en hel del saker.. När mötet var slut, kollade jag på min kontor. Fick kolla upp lösenorden som jag skulle ha, till datorn och email. Sen fick jag två nycklar till lokalen..

Direkt efter det, åkte jag till ÖBOs kontor, för att hämta nycklarna till min lägenhet! Fick veta idag att nycklarna lämnats tillbaka från den förra hyregästen och att jag skulle hämta dem på kontoret vid kl fyra - halv fem.. Yeeahh

En kompis ville komma och hälsa på.. Misstänkte att hon var nyfiken på lägenheten hehe, så när hon kommit hit och kollat runt. Det fanns flera flyttlådor här, så vi beslöt att åka till lägenheten med några flyttlådor. När vi väl var i lägenheten, såg jag mig runt om, det såg lite annorlunt ut än vad jag mindes och förställde mig haha.. Men nöjd var jag ialla fall. Men en irriterande sak är att när vi skulle kolla tvättstugan och förråden, som finns nere på bottenvåningen, gick det inte alls att öppna dörren med nån av nycklarna. Grr jag som inte ens sett dem när jag var på lägenhetsvisningen eftersom killen, som visade den, hade inga nycklarna dit. Så klart jag ville kolla då!

Vi åkte hem igen hit och åt. Sen ville mamma och hennes kille åka till lägenheten, mamma var så nyfiken och ville se den hihi... Så vi fick åka dit igen, med några flyttlådor till. Efter en tittrundning i lägenheten, gick vi ner och lät killen testa att öppna denna dörren, men det gick inte. Så man får ringa till min bovärd om det på måndag, suck..

Men ialla fall, imorgon (och kanske söndag) blir det flyttning dit! =) Har redan el i lägenheten, som satts på idag. Lät fixa det igår via telefon..


Här är en ritning på lägenheten:
Kommentarer
Skrivet av: Johanna

Soppan var faktiskt bara helt ok. Godkänd men inte mer än så. Vitlöksbrödet däremot var mumma! :)

2008-08-30 @ 01:00:01
Länk: http://johannamariams.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Tengvallsgatan 30? :)

2008-08-30 @ 11:40:46
Skrivet av: Karine

Vem är det, som kommenterade om adressen..?

(Jag godkände inte denna kommenterar, för säkerthets skull.) Men tala gärna om vem du är =)

2008-08-30 @ 14:39:39
Länk: http://meyouus.blogg.se/
Skrivet av: Johanna

hmm, det tål helt klart att funderas på, det här med cupcak(orna) haha!

2008-08-31 @ 13:04:02
Länk: http://johannamariams.blogg.se/
Skrivet av: mallan

roligt att du bor eget! var ligger det? :)

2008-09-01 @ 17:37:38
Länk: http://dr.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se