Packning

Allmänt | 2008-08-13 | 23:24:28 Kommentera här! » 0 st

Ja, nu är det några (tre flyttlådor med böcker, två oriflamelådor, som är mindre, med böcker och fyra mindre oriflamelådor med dvdfilmer) flyttlådor, som ligger på golvret i mitt sovrum. Några st dvdfilmer och böcker har jag lånat ut, så allt är inte med. Håller dessutom på med att läsa en bok haha.. Ja jag har helt enkelt mycket böcker, filmer och kläder... Hjälp... :P

Allt på ett litet plats sen i lägenheten. Undra hur det går. Jag är ialla fall rätt omptimist av mig, det löser sig. Man kan fixa det genom att ha smarta förvaringsplatser/lådor att ställa dem i. Det ordnar sig! Så tänker jag.

Har dessutom nyss köpt två st bennohyllor i bok (ikea) via blocket, som man kan ha filmer och böcker i.  Fynd gjorde jag, då det bara kostade 150 kr tillsammans, jämfört med orignalpris på ikea. Inte alls nåt fel på dem. Kanon!
 http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/87305207

Bennohyllorna blir nog bra, dem spar plats. Det som återstår är att köpa en soffa, bord, matta (för den jag har nu, vill jag inte alls ha, den går borta! Inte så fin matta) och spegel. Nån liten hylla, som passar i badrum, har jag funderat på att kanske skaffa, måste bara se om det finns plats och om det är nåt som man behöver.
På tals om badrum, har jag alltid velat ha en sån där brun bräda, till badkar, som man kan till exempel ställa ljus, tvål eller sånt på.
Ja, det där är en sak till min önskelista till födelsedagen =).. Anteckna ner det hörru kompisar ;P köp, köp den...

Har också funderat på att kanske kanske skaffa ett litet bord, som barbord med stolar, men måste bara se om det finns plats först. Tvbänk ska jag nog köpa med.

Ja, det är en hel del saker som man måste köpa. för inte att tala om köksgrejer. Fast dem ska min pappa köpa åt mig, när han kommer till Örebro. Då ska vi åka o köpa alla köksgrejer jag behöver. Tex vattenkokare, brödrost och sånt. Mikrovågsugn har jag redan, vet jag. Söta rara älskade morfar hade för längesedan köpt en sån till mig, även en strykbord med. Säkert några saker till. Vilket är kanonbra för mig, då slipper jag bli mindre pank =). Snällt av pappa och morfar, det väntade jag inte mig. Vet även många snälla söta människor i mitt liv, som är villiga att ställa upp o hjälpa till med flytten. Vet dock bara inte om det behövs så många haha :D
En kompis som var till och med snäll och frågade om jag ville ha hennes lilla bäddsoffa tillfälligt i början.

Man blir visst glad av de små saker, som inte kanske betyder så mycket för dem, men för mig betyder det mycket. Känns i hjärtat =)

Kramar på er!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se