Den nya lägenheten..

Allmänt | 2008-07-25 | 20:57:55 Kommentera här! » 0 st

Har börjat insett att jag ska bo i en egen lägenhet snart och det utan familjen.. Visst ska det bli skönt, men samtidigt ovant och kanske vemodigt.. Helt tyst kommer det ju att vara i den nya lägenheten, inte nån som kommer och stör mig, ingen som pratar med mig, ingen som äter tillsammans med mig, ingen som busar med mig/retas.. Ingen att krama och pussa godnatt.. Ingen som jag kan skälla/ge utlopp av mina känslor på eller klaga hos.. Ingen som jag kan vända mig till så där snabbt som nu..
 
(En fördel här är att det brukar vara nån som lagat mat när jag kommit hem.. Vilket blir annorlunda i den nya lägenheten haha). (Kan tillägga att det ska bli skönt att få laga mat själv men ändå.. hihi)

Jag älskar mitt eget sovrum! Tryggt och skönt att vara här känner jag.. Allt är mitt, så bekant rummet är. Vet precis hur hemmet är, hur rutinen ser ut här.. Men sen när jag bor själv i lägenheten.. Då blir det en annan sak. Skönt, men samtidigt.. Ett nytt liv, en ny rutin.. 
Det är helt enkelt dags att flytta ut, så stor som jag är och har ett jobb då och kan klara mig. Ja då är det ju ett klokt val.. Har alltid tänkt "först skaffa jobb, sen lägenhet".. vilket jag liksom gör (egentligen gjorde) nu.

*Undra hur det blir den första natten jag sover i den nya lägenheten... Obekant där...

Inser speciellt nu att jag älskar min familj! Jag kan knappast inte just nu förstå de,  som inte har nån familj alls, kan klara sig.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se