YES!!

Allmänt | 2008-07-17 | 19:39:58 Kommentera här! » 4 st

Äntligen!!

Ja, nu är det dags att berätta den glädjande nyheten. Idag har jag skrivit på kontakt för en lägenhet =)

Ska bli skönt o kul att flytta till en egen lägenhet!!

Den 7 juli kollade jag på denna lägenheten, jag var den andra i könplats, så det var större chans att få den. Kollade runt där... Kändes direkt "jaa den här lägenheten kan jag tänka mig att bo i."  "Den är min, ingen får ta den, bara jag" typ så.. Kände direkt att jag skulle bo där..
Ville inte kolla andra lägenheter mer och den här lägenheten motsvarar mina krav.
Det viktigaste av alla var badkar och så fanns det sovalkov där. Fanns plats för saker också.. Så samma dag direkt efter lägenhetsvisningen kom jag hem och tackade ja till den på hemsidan.

Väntade, väntade.. Började bli lite orolig för att nån hade tackat ja till den före mig och att jag inte skulle få den. Men så iförrgår när jag kom hem sent på kvällen efter ha varit med en kompis, kollade jag mejl. Såg att det fanns mejl från ÖBO och att det stod att jag var den första i kön nu och om jag ville ha lägenheten, skulle jag komma och visa inkomstuppgifterna och sånt. Kom dit igår och lämnade in den.. Personen som fick det sa att jag skulle få vänta tills kontakten blev klar. När den väl blev klar, skulle de kontakta mig... Ändå vågade jag inte att vara helt 100 procent säker på att få den lägenheten, inte förrän man fått kontakten och skrivit på. Fick mejl imorse.. Kollade mejl på morgonen som vanligt. "Grattis..." och så vidare... Det stod bland annat att jag skulle komma och skriva på kontakten. Jag har fått lägenheten! Jag har fått den!! Självklart var det första saken jag gjorde på stan, fastän jag blev försenad till jobbet(praktiken egentligen), var att gå till ÖBO och skriva på kontakten.. Nästan ofattbart... Att jag faktiskt ska flytta från hemmet. Att jag har en egen lägenhet och allt sånt.

Nu har jag papper här hemma, som bevisar att jag ska flytta.... Man börjar ju tänka på saker, som att man måste fixa flyttlådor, måste packa.. Men just nu kan jag vara lugn eftersom det är ett tag dit, fast inte såå långt kvar.

Kommer att ha mycket att göra, i med packningen, födelsedagen, jobbet som jag ska börja på, resor via jobbet som jag ska göra.

Jag återkommer klart med mer att berätta om vad som händer kring flytten, lägenheten, (om nån är intresserad hehe)..Kommentarer
Skrivet av: Camilla

Ja du ;) Jag visste att du skulle få lägenheten när du berättade om den, man känner sånt på sig.. Men det var klokt att vara förberedd på det värsta - alltså det motsatta hållet. Skönt att det blir något nytt för dig nu! Hur gick det att berätta nyheten för familjen? Du får allt berätta mer imorgon! Kramar

2008-07-17 @ 21:46:10
Länk: http://femina.blogg.se/
Skrivet av: Emelie

grattis till lgh ;P fan vad bra!!! då kmr jag å hälsar på däj :P gumsen hehe :P

2008-07-18 @ 20:28:42
Länk: http://emifia.blogg.se/
Skrivet av: Signe från DK

GRATTIS till lgh!! Hoppas allt e bra med dig och er i Örebro! KRAM

2008-07-19 @ 18:22:02
Skrivet av: Karine

Tack Signe! =) Ja, det är bra med mig. Hur har du det då? Hoppas att allt är bra med dig med! Kramar

2008-07-20 @ 22:09:29

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se