Tillbaka

Allmänt | 2008-06-27 | 00:26:10 Kommentera här! » 1 st

Nu sparkar jag äntligen igång den här bloggen. Det har varit dödstyst härinne pga resan, bloggtorkan och dessutom gick det inte att logga in eftersom man höll på att flytta bloggen.
Men nu är jag ialla fall här! Det blir ett kort inlägg, jag tänker lägga mig o soovaaaa snart. Jag känner mig lite hängig, är förkyld, torr i halsen och hostar litegrann till o med, *suck*. Det var först igår jag började känna litegrann av förkylningen i ena näsborre.. Men idag så :/... Det har blivit mycket te och te med honung i, ett måste! Speciellt när man mår så här.  Nu får man hoppas på att det inte blir värre än så här, håller tummarna. Inte så himla kul ju, dels pga hälsan och dels saker som jag ska/vill/måste göra.

Allt jag orkat att göra ikväll är att slötitta på "Sagan om ringen" filmen på kanalen 6 och dricka te och åter te. Tänkte slänga in nån bild på min tekopp, en av mina favoriter, men pallar inte att ta fram kameran o ta bild o sätta in den i datorn, va jobbigt. Så det får bli nog imorgon istället, vet ju att jag kommer att dricka te imorgon o de andra kommande dagarna :P

Läggdags

Hoppas att ni mår bättre än mig...
och så sista ord till mig; Krya på mig!

Natti nattiKommentarer
Skrivet av: Emelie

hoppas du mår bättre nu då!! krya på dig!! nu är det din tur att va förkyld :(

2008-06-29 @ 17:34:39
Länk: http://emifia.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se