Beslutsångest

Allmänt | 2008-05-29 | 16:26:35 Kommentera här! » 5 st

Den 5 juni ska nämligen två goda nära vänner ta studenten. Men dessvärre ska de gå ut (utgång) från sina skolor, som ligger långt från varandra (måste ha bil till den ena skolan) och sker samma tid. Tanken är ju att man ska gå dit och titta på deras utgång, men eftersom det är så här, måste man välja nån av dem!

Ohhh, vill ju inte välja alls! Varför varför har deras utgång samma tid..? De har sagt till mig att jag får bestämma... Hmm. Jaa, ibland tänker jag, och till med nästan bestämt mig.. Ja jag tar den skolan.. Andra gånger, nej, jag tar den andra. Jaa, kan inte bestämma mig :/ 

Men jag kommer i alla fall till bådas studentmottagningar, vilket får bli att ta bilen. Inga drinkar hahah... Fast senare på kvällen ska jag nog dricka =)

Men jag har inte fortfarande riktigt bestämt mig om hur jag ska göra. suck... Det skulle vara mycket lättare om ena var bara en bekant. Men eftersom som tur är, är de två nära goda vänner, som jag är glad att ha. Menmen inte så bra i just det här fallet haha.. Vill inte välja nån... Mhmm

Får fundera på saken...


Här är några st bilder på de två goa personer, som snart går ut i det nya livet

   

    

Ni två!! Vi måste ta MERA bilder på oss! =)


Kramar till er, och till alla andra!


Kommentarer
Skrivet av: sandra

ja, väldigt svårt situation. Om du väljer en, så får andre iaf träffa dig på studentmottagningen, det är ju viktigast =)

2008-05-29 @ 17:49:12
Skrivet av: Anonym

Kanske låt jag elak nu (og det är inte min avsikte!!!), men du kanske kan skit i dom båda, om det blir svårt, och bara komma till studentmottagningar?? Eller så kan du och t.ex. Camilla "dela" upp, om du fatta vad jag menar??

2008-05-29 @ 21:24:50
Skrivet av: Emelie

yesyes yes!! du bestämmer själv vad du ska gå på. men huvudsaken att vi ses ialla fall senare. Måste ta på bättre bild på oss tre.. hihi. :)

2008-05-29 @ 21:26:46
Länk: http://emeliesamuelsson.blogg.se
Skrivet av: Karine

Signe? är det du... Jaa, har faktiskt fått denna förslag från nån idag. Det kanske är bäst att göra så. Får snacka med de två. Camilla ska inte komma till nån av dem, då hon har sin bror som också tar studenten.

2008-05-29 @ 22:53:32
Länk: http://meyouus.blogg.se
Skrivet av: Camilla

Klart det måste tas flera bilder på oss i gänget! :) Borde göra det innan Dennis flyttar.

Ja det stämmer att jag inte ska med på Dennis eller Emelies student, utan på min brors student. Men jag har ändå någonting åt dem bägge. Kanske man hinner ifatt dem på stan där alla åker.. Eller får det bli efteråt. Få se. :)

2008-06-01 @ 01:10:43
Länk: http://femina.blogg.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se