Skit skit.. Lite sur o irriterad nu

Allmänt | 2008-05-09 | 21:56:07 Kommentera här! » 4 st

Idag på eftermiddag - kväll blev allt till eländet!

Allt började bra, träffade en kompis och vi solade tillsammans ute på en kulle i närheten av hemmet. Skönt det var.. (Känner nu att lite av övre läpparna blivit lite brända, men äsch det går över). Han ville åka till Vänersborg sa han, men det fanns bara dyra tågresor då han kollat tidigare under dagen.. Men just då fick han reda på av nån via sms att det fanns en billig resa dit, med byten. Man skulle åka buss till Karlstad och byta där till tåg, till Vänersborg. Det var över en timme kvar, till avgång av buss. Vi gick då hem till honom..
Han fick packa ner smågrejer och tog en snabbdusch, han bad mig att skjutsa honom dit till tågstation C. Javisst, inge problem, vi bor ju ändå nära..

Väl på plats på tågstationen C, han hämtade biljetten där (följde med en jätttttttekooort tid)... Jag hade parkerat på en handikappsplats eftersom det var fullt med bilar, så jag sa att jag skulle flytta den.. Visste ju att man inte kunde låta bilen stå där så länge.. bara kortkortkort tid.. flyttade bilen... körde till rondellen igen, fullt med bilar. ledig plats där.. 15 minuters parkering.. Klart jag hinner. Bussen skulle ju komma, innan parkeringstiden gått ut. Såg bilar överallt som parkerade där och där.. till och med två st bakom min bil.

På biljetten stod det typ nåt sånt, länsbuss. nås vid gångtunneln. Jaa, det är ju på den platsen vid gångtunneln.. Vi visste ju båda att det brukar finnas bussar där, till andra städer.  Väntade och väntade.. Vi kollade skyltarna eller nåt, som visade Karlstad eller sånt. Men nej..  Men nej nu var bussen försenad..? Fanns ju inte här vid den  här tiden som det stod på biljetten.. Hmm... Nu skall bussen vara här, enligt tiden. Nej.. försenad... vad fan

Så han beslöt att gå dit till tågstationen, till nån biljettkassör medan jag fick vara kvar med grejerna han hade med sig. Sms från honom. Vi skulle mötas..

Träffades.. GRRR
- Kassören, som är en tant, sa att den här bussen finns på andra sidan. Man ska gå in i gångtunneln och där finns bussen.
Men bussen hade ju åkt... FAN Ännu skit, är att han inte kunde få tillbaka pengarna då han frågade kassören. Nej.. suck.. Bortblåst pengar på ingetingt. Dålig/inge information på var bussen egentligen står. När vi stod och väntade på bussen såg vi inte nån buss på andra sidan. Dessutom kollade jag innan när vi var inne i tågstationen, på tv. Bara tågtabeller..

Vi bestämde oss för att åka hem till honom, där han kunde kolla andra tågbiljetter på internet. Men, när vi steg in i bilen. fick jag se, på råga till allt... ja gissa vadEn bötelapp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på rutan framför mig. FAN, SKIT, vad sur o irriterad jag blev. Jag brukar ju sköta mig gällande sånt här, aldrig hade jag fått nån bötelapp. Och först nu fick jag den här lappen, bara på grund av all krångel och miss! suck suck... "inte våra fel ju" Jävla.. Ja, svordomar bara kommer ut här. Ursäkta, men så kände jag då. Det bättrade inte på saken att jag är arbetslös för tillfället, så jag har inte råd. Jävla skit.. Så klart jag blev sur! Såg själv dessutom inga bilar, inte ens bilen bakom mig, som hade nån lapp.. Sen var det ovärdelöst att böta då det inte var precis hinder för andra. Alla gjorde precis så.. men... Varför just jag!!?!!!!
Jävla inspektörer!

Här kommer beviset på eländet:


  600 kr! Grrr


 (Kompisen struntade i att åka, inge bra tid plus pengar. dessutom var han lite sur o irriterad som jag.. och även personen, som han skulle åka till.. suck, det här förstörde allt för oss tre.)

Så där ja nu har det mesta av all skiten inom mig kommit ut.. Hoppas jag.. Haha

Jag orkar inte att gå ut eller träffa nån just nu.. Vill bara vara hemma och ta det lugnt.. Jag som trodde att allt skulle bli bra, det var ju till o med härligt ute.. Fint väder, solen som sken och värmen..

Nåja, jag ska nog kolla på nån film.. så att jag får tänka på annat och andas ut.. en sak är i alla fall säker, det blir lugnt ikväll, efter allt som hänt.

Hoppas att ni haft en bättre dag - kväll, än vad vi fick..
Hejdå med er...//Biltjejen
Kommentarer
Skrivet av: Camilla

Vilken händelserik dag för dig!! Inte alls skoj emd såna där grejer som suger pengar ifrån en. :( Jag däremot har haft en ganska bra dag. Lite lustigt nog så åkte jag o sambon runt och gjorde ärenden idag medans du får en skitdag. Även om det är i en och samma stad. :) Kram

2008-05-10 @ 21:06:56
Länk: http://femina.blogg.se
Skrivet av: Camilla

Förlåt.. trodde det var idag.. Du råkade ut för det där igår!! Jag var i Vadstena då. Tog på fel dag. :) Kramis

2008-05-10 @ 21:08:31
Länk: http://femina.blogg.se
Skrivet av: Emelie

ååååå. stackarn!!! att sån händer... typiskt!! förstår du blev irriterad.. VARFÖR känns det liksom.. kan inte bussen vänta lite. typ. Nåja. sånt som händer.

2008-05-11 @ 17:06:17
Länk: http://emeliesamuelsson.blogg.se
Skrivet av: Jessie

Otur med böten! Jag vet hur det känns! Suck :) Hoppas du haft iallafall en bra helg! Kram

2008-05-12 @ 19:32:45
Länk: http://fruahlinder.blogg.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se