Lång frånvaro!

Allmänt | 2008-09-15 | 15:25:42 Kommentera här! » 2 st

Nu har jag varit borta en lång tid, mycket mer än vad jag tänkt mig. Och kommer fortfarande att vara frånvarande.. suck
Här är förklaringen till varför jag varit frånvarande:

Skulle ha fått internet hemma den första september då jag flyttade in. Internet funkade inte den dagen... Inte den andra dagen... Inte en vecka senare heller.. Inte idag heller, vet ja. Mammas kille har försökt fixa det till flera gånger, till med hans ena son försökte när även han var på besök en gång. Har till och med kontaktat Comhem, gjorde som de sa. (Stänga av routern o sen sätter man på den nån/några minuter senare). Det gick inte och går fortfarande inte helt enkelt att fixa internet! Grr... Så någon comhemkille ska komma hem till mig och fixa det, men kan bara komma tidigast den 29 sept. Ja, en hel månad utan internet.. är väl min lott... Jätteroligt.. (obs, ironi). Men som tur är, kan jag kolla på internet på jobbet. Men jag vill inte surfa mkt privat, utan mer för att kolla jobb-email o så.

Ja, men nu vet ni ialla fall varför jag varit frånvarande, jag har egentligen velat skriva blogginlägg, omkring flyttningen, lägenheten och allt annat som hänt/händer... men tack vare den jäkla frånvarande internet, så går det inte helt ofrivilligt.

Vi syns ialla fall igen här, förrr eller senare!

Kommentarer
Skrivet av: Emelie

Grr med comhem skiten.. så du kan använda datorn när du är på jobbet. då du ksk kan skriva blogg under rasten eller så. :/

2008-09-15 @ 20:45:36
Länk: http://emifia.blogg.se/
Skrivet av: Dennis

Så irriterande att du inte har fått igång internet ÄN!!! :(



Hoppas att det löser sig när comhem-killen kommer sen..

2008-09-23 @ 14:54:18
Länk: http://dennislindell.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se