En vecka kvar

Allmänt | 2011-08-10 | 16:57:12 Kommentera här! » 4 st

Snart är det dags för skolstarten. Bara en vecka kvar, med mitt vardagligt liv där jag nu går hemma. En vecka kvar till ett nytt kapitel, nya rutiner, där jag får träffa folk och suga i mig kunskaper.. Utveckla mig med andra ord :) Är van vid livet hemma nu, vilket är tråkigt. Så det ska allt bli skönt att komma ut och göra något nyttigt!
Ett nytt kapitel, ett nytt liv. Två år... Tankarna surrar runt i huvudet, hur ska det gå under utbildningen.. Kommer jag trivas med utbildningen.. Hur är lärarna, hur är mina blivande klasskamrater.. Vilka är dem... Tänker sådana tankar dels på grund av att jag blir den enda döv i klassen och undrar självklart hur det blir. Det är i alla fall skönt att det är klart med tolkarna och så är jag van vid att träffa hörande. Ett spännande kapitel kommer det i alla fall bli. Är inte nervös än, men det återstår att se när den dagen väl kommer.

Nån sa nyss att jag är positiv och gör henne alltid glad. Det var härligt att få veta det! Har alltid undrat vad andras syn är på mig, på hur jag är som person. Kanske ni skulle kunna berätta om vad ni tycker om mig, er syn på mig. Om ni har lust.. :) Det skulle vara toppen!

Kommentera gärna :)

Kommentarer
Skrivet av: Signe

Har inte träffat dig på länge, men av den jag minns från Örebro-tiden (och som du kanske förtfarande är :)) är, att du var en person som alltid är glad och som tycker om att hjälpa folk :)Vill även säga att jag förstå dina tanker kring din morfar. Min älskade Bedste (alltså min farmor) har gått bort december i fjor av cancer :( Men nu lider hon i all fall inte längre, och är med hennes mann igen.

2011-08-10 @ 20:09:35
Skrivet av: Karine

Vad tråkigt!! Miste båda min mormor och morfar i cancer, mormor dog när jag gick i högstadiet och nu morfar i maj. Så vet hur det är.. Mm, precis. Mormor och morfar är säkert också tillsammans däruppe nu. En tröst för oss..Tack så mycket för komplimangen!:) Hoppas att vi kan ses nån gång snart i framtiden..? Kram!

2011-08-10 @ 23:40:00
Skrivet av: Camilla

Vad för utbildning ska du börja på???

2011-08-11 @ 19:45:14
Länk: http://rainred.blogg.se/
Skrivet av: Karine

Tror att det kanske är bäst att svara härinne istället för i din blogg.. Hoppas att det är okej. Jo, det blir Socialpedagogisk ledarutbildning :)

2011-08-11 @ 23:45:51

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se