Skolstart!

Allmänt | 2011-08-17 | 19:21:14 Kommentera här! » 0 st

Idag var det skolstart :) Började kl tio, men kom dit tidigare då jag inte åkt kollektivt dit förut och ville inte stressa mig. När alla väl kommit och bjöds på fikan, så frågade en lärare mig om jag ville börja presentera mig. Redan??.. Jag hade nämligen tagit kontakt via mail tidigare om att jag skulle kunna presentera mig om och berätta lite om teckenspråk första dagen. Tänkte att det var bäst att göra så, så att ingen skulle vara osäker på om hur de kunde kommunicera med mig. Så jag steg upp och berättade kortfattat om vem jag är och om hur man använder tolk osv. Sen utdelade jag handalfabetet, som en av tolkarna var mycket snäll och fixade det, till klassen. Få se om handalfabetet kommer till användning.. Nu är det i alla fall avklarat, men säkert att någon kommer och frågar mig senare. Det är väl så vanligt eller hur..

Vi fick en uppgift att fundera på, Vad är de tre viktiga sakerna i möte med människor. Vi bildade grupper och diskuterade den frågan. Senare fick vi pyssla utifrån detta. Skoj..

Imorgon ska vi göra något tillsammans med klassen andra året, vet ingenting om vad som händer då, det är nämligen hemligt.. På fredag blir det planering inför läger som vi ska på redan nästa måndag.

Jaa, sammanfattningsvis kändes det bra idag! Nu vet jag i alla fall vilka mina klasskamrater är osv. Det ska bli intresserat framöver under utbildningen! :)
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se