En ny träningsperiod igen

Livsstil | 2012-10-29 | 20:38:48 Kommentera här! » 1 st

Nu har jag inte skrivit något på ett bra tag. Motivationen var låg i oktober månaden, dels på grund av all plugg och skrivningar som tog så mycket tid och dels på grund av att det inte funnits ett nytt träningsprogram. Men nu har jag precis fått ett nytt träningsprogram. Så det är dags att kavla upp ärmarna och träna ordentligt igen! Den här gången blir det främst med kettlebell som träningsredskap och magträningar. Ska bli roligt att se hur det går med redskapet.

Jag måste även påminna mig själv om mitt eget mål och vilja hela tiden just nu. Våren 2013 ska jag nämligen uppnå målet!

Kommentarer
Skrivet av: Anna

Gilla! :) sätta en lapp någontings på den som du ser ofta, kanske på kylskåp, den ska påminna dig varje gång du ser lappen.
PS: stressa inte, det finns gott tid att träna. Det är inte lätt att hinna med alla, så stressa inte, ha tålamod och försöka hitta en lucka att "hur säger man på svenska ord" (komma in i mitt i plugg-livet, eller nåt) Det finns alltid tid att träna trots alla plugg livet och annan livet oxå. Du ska bara ha tålamod och hitta luckan/tid att träna.

Svar: Ja, har faktiskt tänkt tanken för längesedan om att sätta upp nån lapp så att man blir peppad. Kanske ska jag göra det, har bara skrivit lite kladd om listan på vad jag skulle vinna på genom att gå ner i vikt. Typ fördelar och nackdelar hehe.. Ja, jag är redan medveten om det, därför har PT gett mig träningsprogram på fyra dagar, resten av andra dagar blir det endast magträningar. Ibland är det ju svårt när man har mycket att göra. Men jag gör i alla fall mitt bästa. Det viktiga är att jag faktiskt tränar något i alla fall, om man jämfört med tidigare :) Noll... Kram
Karine

2012-10-29 @ 21:41:04

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se