Andra veckan

Livsstil | 2012-09-15 | 20:36:00 Kommentera här! » 2 st

Den andra veckan har nu gått. Nu har jag börjat få kläm på det med kosten och träningen helt och hållet. Motivationen är fortfarande på en hög nivå! Tränar varje dag. Helger också, men då är det bara magträningen som gäller. Ja, allt fungerar bra :) Inte så mycket att skriva om just nu. Just nu önskar jag bilder på mig när jag tränar och på maten, som jag kan visa i bloggen. För det behövs en ny mobil. Har fortfarande en stenåldersmobil, så det är snart dags för en smartphone :) Återstår att se när jag skaffar en sån. Om det skulle börja dyka upp bilder, så vet ni anledningen.

Jag har bestämt att skriva i bloggen minst en gång i veckan. Helger passar bra tycker jag, för då kan jag rapportera om hur veckan gått osv. Hoppas att jag inspirerar er att sikta till ert mål, vad än det är. Sådana människor, som inspirerar, behövs. Själv blev jag inspirerad av någon person, det var det som till slut delvis fick mig att sätta igång med mitt mål. Jag har haft problem med att börja träna, så jag beslöt att ta kontakt med en PT. Det har varit till en stor hjälp, jag har fått råd och tips på träningen och maten. Har PT i en månad just nu. Funderar dock på att ev förlänga en månad till. Allt för viktnedgång ;) Det ska bli roligt att se slutresultatet senare.


Kommentarer
Skrivet av: Anna

Jag är glad att du sätter igång med den.
Jag undrar att före eller efter träningen ska man vara strecha då? elller bara uppvärmning?

2012-09-18 @ 15:07:34
Skrivet av: Anna

Jag är glad att du sätter igång med den.
Jag undrar att före eller efter träningen ska man vara strecha då? elller bara uppvärmning?

Svar: Ja pi skönt att ha börjat med träningen :))Tja, vet att strecha kan man göra före eller efter träningen. Det beror på hur träningen är. Upp till dig att välja. Just för min del brukar jag ofta göra det efter träningen, tränar nästan bara hemma med gummiband osv så. Om jag tex drar ut och tränar, så kan jag göra det före. :)
Karine

2012-09-18 @ 15:07:35

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se