Första veckan

Livsstil | 2012-09-09 | 00:20:00 Kommentera här! » 0 st

Nu har den första veckan gått. Jag har förändrat mina matvanor delvis nu. Anser att det inte är en jättestoor skillnad mot tidigare. Men jag håller i alla fall på att lära mig om maten, vad som är bäst att äta osv, som protein, kolhydrater. Äter numera till exempel ägg till frukost eller mellanmål och utesluter kolhydrat till middag. Tidigare åt jag i princip aldrig ägg och åt nästan alltid kolhydrater till middag. Men nu slutar jag med kolhydrater, i alla fall till middag, då jag vill gå ner i vikt. Har varit dålig på att äta mellanmål, nu äter jag det varje dag, om det behövs. Tränar 5 gånger per vecka, alltså varje dag förutom helg. Då gäller hemmaträningar med gummiband, plankan och andra träningssätt. Det har varit jättebra med hemmaträningar, då kan jag inte ha nån ursäkt alls till att inte träna. Det går dessutom att träna när som helst. Kanonbra! Det har varit mycket med planering, allt jag tänker på är om hur många timmar sen det är sist jag äter, när det är dags för maten/mellanmål och när man kan träna. Räknar timmar hela tiden. Skriver en kost och träningsrapport varje dag. Motivationen har varit bra. Det känns roligt att hålla på med det här.

Jag har en visuell bild, som motivation, på mig själv i min viktkamp under den här resan. Bilden används som skrivbordssidan på datorn och sidan i min mobil, Det för att påminna mig mitt syfte och vilja i kampen.

Nu visar jag vilken bild jag använder. Bilden togs för flera år sen, innan jag blev tillsammans med min kille. Typ fem - sex år sen tror jag eller nåt. Uhh så hemskt längesedan....


 
:) Så där smal ska jag bli!... Det är mitt mål. Men det är inte bara vikten som är målet, utan att också införa träningen som en del i mitt liv. Det medför ju en god hälsa båda på insidan och utanpå. 
 
Med god hälsa-ning ;)
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se