Tredje veckan

Livsstil | 2012-09-30 | 00:09:00 Kommentera här! » 0 st

Förra veckan var den tredje veckan. Det gick dåligt med träningen just denna veckan. Att det gick dåligt var inte pga motivation.Tvärtom, motivationen ligger fortfarande ungefär på samma nivå. Det var plugget som kom i vägen, jag var tvungen att prioitera det. Hade examinatorsuppgifter som jag måste göra, vilket innebar mycket läsning och skriving ännu in på sena kvällar/nätter. Så jag har inte så mycket att rapportera om träningen från förra veckan. Hann bara med 1 träningspass, annars nästan resten av veckan körde jag bara magträning. Magträningen tar ju så kort tid och man nästan inte behöver tänka på andra kläder. Kosten går bra den! Även under den veckan med. 
 
Jag kan tipsa om ett gott recept, det finns i en hälsokokbok som jag har. Det är "GI-lasagne", köttfärssås med zucchini som lasagne. Lagade den för några veckor sen eller så. Mums säger jag bara. Jag har även testat med att byta ut zucchini mot auberingue. Det funkar den med. Valde dock att inte följa receptet till hundra procent, då några av ingredienserna inte fanns hemma just då eller är onödiga.
Hmm, funderar nog på att laga den igen i veckan :) Jag kanske lägger in receptet här nån gång snart om intresse finns. Då får jag sno pojkvännens mobil och ta bild på maten haha...ja om jag inte hinner att skaffa en egen ny innan dess.
 
Imorgon är det förresten sista dag på träningsmånaden. Då ska jag mäta mig osv och se om det blivit något reslutat av träningen och kosten. Hoppas på resultatet! Men jag vet i alla fall att jag inte ska förvänta mig så mycket då jag knappast satsat förra veckan och att det kan ta tid tills man ser reslutatet. Jag ska i alla fall träna en månad till med PT, tänker jag. Då blir det väl en tuffare träningsperiod med andra träningsredskaper. 
 
Håll tummarna åt mig för att det ska bli ett bra resultat imorgon. Eller nej, bränna hellre all fett åt mig i stället för att hålla tummarna. Det skulle helt säkert hjälpa mycket bättre det!... ;) :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se