Heath Ledger död

Allmänt | 2008-01-23 | 16:11:33 Kommentera här! » 2 st


                                              image52
                                               image53


Nu står det i tidningar om att Heath Ledger funnes död i sitt hotellrum. Så ung han var, 28 år gammal! Han hade gjort bra skådespelarinsatser i filmer, bland annat Tio orsaker att hata dig, En riddares historia, CasanovaPatrioten och Brokeback Mountain. Han hade även avslutat nyligen sin filminspelning av Batman, "The Black Knight. Där spelade han som Jokern. Han efterlämnar sig en dotter, 2 år gammal, som han fick med Michelle Williams och sin familj. Kan nämna att Heath Ledger var austrailer, om ni inte visste det.

Jag är förvånad minst sagt, kan knappast inte fatta att just han är död.. Det är verkligen tråkigt!


                                    image55


Tillägg: Idag gick jag på hindersmässan och köpte filmer, en av dem är Candy. Heath Ledger är med i den filmen, verkar vara en bra film. Få se... Ska absolut bänka mig framför den filmen nån gång snart!


Kommentarer
Skrivet av: Emelie

beklagar.. tyckte jag kände igen honom. Men vet inte vilka filmer han varit med i. Om du ksk vet?? Är ganska dålig på skådisar, men det beror på vilka skådisar. vila i frid, Heath Ledger.

2008-01-23 @ 18:55:38
Länk: http://emeliesamuelsson.blogg.se
Skrivet av: Emelie

Juppz... så e de.. det är väldigt tufft att gå på trav profilering - ÄN vad jag trodde. den här veckan är mer som mjukstart men tycker ändå det är tufft. Nästa vecka kommer ännu mer.. ;) Mer på banan nästa vecka.

2008-01-30 @ 22:36:31
Länk: http://emeliesamuelsson.blogg.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se