Heath Ledger död

Allmänt | 2008-01-23 | 16:11:33 Kommentera här! » 2 st


                                              image52
                                               image53


Nu står det i tidningar om att Heath Ledger funnes död i sitt hotellrum. Så ung han var, 28 år gammal! Han hade gjort bra skådespelarinsatser i filmer, bland annat Tio orsaker att hata dig, En riddares historia, CasanovaPatrioten och Brokeback Mountain. Han hade även avslutat nyligen sin filminspelning av Batman, "The Black Knight. Där spelade han som Jokern. Han efterlämnar sig en dotter, 2 år gammal, som han fick med Michelle Williams och sin familj. Kan nämna att Heath Ledger var austrailer, om ni inte visste det.

Jag är förvånad minst sagt, kan knappast inte fatta att just han är död.. Det är verkligen tråkigt!


                                    image55


Tillägg: Idag gick jag på hindersmässan och köpte filmer, en av dem är Candy. Heath Ledger är med i den filmen, verkar vara en bra film. Få se... Ska absolut bänka mig framför den filmen nån gång snart!

Våldtäkt

Allmänt | 2008-01-21 | 19:49:01 Kommentera här! » 1 st

Se hit!
http://www.expressen.se/nyheter/1.1011864/12-ar-och-mamma
 

Tänk att det finns sjuka människor här i världen. Självklart är det inte precis någon ny nyhet tyvärr, men ändå. Det är ju hemskt att göra så mot en. I det här fallet har flickan tur, som har sin familj. De stöder henne, inte stöttar bort henne, så som många gjort mot sina döttrar tidigare och tyvärr kommer att fortsätta göra det.

Flickan är fullständigt oskyldig och är alldeles för ung för att vara en mor, för att bli utsatt för våldtäkt. Flickan har tur trots allt, men vänta lite... Är det inte tragiskt att man säger "tur", för att det inte är alltid självklart att få stöd och bli trodd på ens ord.

Ja, inte ens här i Sverige är det alltid självklart tyvärr. Visst finns det några idioter som anmält falskt för våldtäkt. Men oavsett det ska man alltid ta allvar på det och tro på tjejens ord i första hand och undersöka det. (De flesta är anmälningar brukar vara sanna.. Så uppfattar jag det). Sen tar man ställning till det.. Men inte pga klädelsen, vanor eller dylikt. Nej! Så ska det inte vara.

Skrev ju ett inlägg förut blandat annat om en tjej som misstänkte över att det hänt nåt med henne och mina tankar kring ämnet. 
http://meyouus.blogg.se/2007/september/las-den-har.html#comment

Ibland måste man ta upp ämnet om och om igen, för att belysa det och visa hur allvarligt och fruktansvärt det är och att man måste komma ihåg att det inte är tjejens fel utan förövarens. Därför tar jag upp det...

Avslutar nu med: Ett Nej är alltid nej!

Blogg

Allmänt | 2008-01-12 | 16:27:01 Kommentera här! » 1 st

Ni ser väl klart och tydligen att jag bytte stil på min blogg, om inte.. Skaffa glasögon får jag råda er då.. :P
Jag har börjat lessnat på den gamla stilen, vill ha nåt nytt.. Inte dessa standardblogg, utan en egen... Men jag är inte nån expert på att fixa sånt här. Så den här typ av sidan får tillfälligt duga.

Mitt foto på bloggen, alltså profilbilden, har jag problem med att byta... Hmm... Äh skitsamma får försöka fixa det senare.

Studsar iväg..... Eller går var det :)

Bläääh

Allmänt | 2008-01-09 | 19:46:41 Kommentera här! » 3 st

Just nu är min motivation max noll, noll lust att....  plugga. Jaja, vet att jag måste ta upp mig i kragen, men.. Får göra det nån gång sen ikväll. Sitter bara och surfar nu.. dum jag..

Vet att jag kommer att ta upp mig i kragen och sätter igång, förr eller senare. Just nu får jag bedöva samvetet med att kolla på en program på tv. Sen ska jag banne mig plugga!

Plugga, plugga.. lär det eka i huvudet. Förhoppingvis får det till slut mig att sätta igång.. :-O

Hej svejs //Snillen

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se