Våldtäkt

Allmänt | 2008-01-21 | 19:49:01 Kommentera här! » 1 st

Se hit!
http://www.expressen.se/nyheter/1.1011864/12-ar-och-mamma
 

Tänk att det finns sjuka människor här i världen. Självklart är det inte precis någon ny nyhet tyvärr, men ändå. Det är ju hemskt att göra så mot en. I det här fallet har flickan tur, som har sin familj. De stöder henne, inte stöttar bort henne, så som många gjort mot sina döttrar tidigare och tyvärr kommer att fortsätta göra det.

Flickan är fullständigt oskyldig och är alldeles för ung för att vara en mor, för att bli utsatt för våldtäkt. Flickan har tur trots allt, men vänta lite... Är det inte tragiskt att man säger "tur", för att det inte är alltid självklart att få stöd och bli trodd på ens ord.

Ja, inte ens här i Sverige är det alltid självklart tyvärr. Visst finns det några idioter som anmält falskt för våldtäkt. Men oavsett det ska man alltid ta allvar på det och tro på tjejens ord i första hand och undersöka det. (De flesta är anmälningar brukar vara sanna.. Så uppfattar jag det). Sen tar man ställning till det.. Men inte pga klädelsen, vanor eller dylikt. Nej! Så ska det inte vara.

Skrev ju ett inlägg förut blandat annat om en tjej som misstänkte över att det hänt nåt med henne och mina tankar kring ämnet. 
http://meyouus.blogg.se/2007/september/las-den-har.html#comment

Ibland måste man ta upp ämnet om och om igen, för att belysa det och visa hur allvarligt och fruktansvärt det är och att man måste komma ihåg att det inte är tjejens fel utan förövarens. Därför tar jag upp det...

Avslutar nu med: Ett Nej är alltid nej!

Kommentarer
Skrivet av: Camilla

Tipsar dig att läsa i NA, det är en våldtäkt-serie som pågår nu, om du är intresserad. :)

2008-01-22 @ 08:14:40
Länk: http://femina.blogg.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se